Näin teet kodin energiapuhdistuksen suitsukkeiden avulla

Näin teet kodin energiapuhdistuksen suitsukkeiden avulla

Kodin energiapuhdistus suitsukkeiden avulla on vanha perinne, jota on käytetty eri kulttuureissa ja uskomusjärjestelmissä tuomaan puhdasta ja positiivista energiaa kotiin sekä poistamaan skismoja ja haitallisia energioita. Tässä on yksinkertainen opas, kuinka voit puhdistaa kodin energiat suitsukkeiden avulla:

Valmistele kotisi: Ennen kuin aloitat, avaa ikkunat ja ovet, jotta negatiivinen energia voi poistua ja tehdä tilaa uudelle, positiiviselle energialle. Varmista, että kotisi on siisti ja järjestyksessä, sillä fyysinen järjestys voi myös vaikuttaa energioiden järjestykseen. On myös tärkeää, että sinulla on tarpeeksi aikaa ja olet mieleltäsi rauhoittunut.

Valitse oikea suitsuke: Suosituimpia puhdistavia suitsukkeita ovat esimerkiksi salvia, palo santo ja santelipuu. Kukin näistä tuoksuista on yhdistetty erilaisiin puhdistaviin ja suojelullisiin ominaisuuksiin. On kuitenkin tärkeää valita itseä miellyttävä tuoksu, sillä se luo puhdistukselle oikeanlaisen tunnelman.

Aseta tavoite: Ennen kuin aloitat kodin puhdistamisen, keskity hetkeksi ja aseta selkeä tavoite. Voit miettiä jotain tällaista: "Puhdistan kotini kaikista negatiivisista energioista ja teen tilaa positiivisuudelle ja rauhalle." Voit myös miettiä jotakin tiettyä tapahtumaa tai ajatusta, josta olet valmis päästämään irti, ja suunnata ajatuksesi tulevaan.

Sytytä suitsuke: Sytytä suitsukkeen pää ja anna sen palaa muutaman sekunnin ajan ennen kuin puhallat liekin pois. Suitsukkeen pitäisi tuottaa savua mutta ei liekkiä. Käytä aina palamatonta alustaa, johon tuhka voi tippua aiheuttamatta paloriskiä tai sotkua. 

Kulje kodissasi: Aloita yhdestä huoneesta ja kulje koko kodissasi suitsukkeen kanssa. Keskity erityisesti oviaukkoihin, ikkunoihin ja muihin paikkoihin, joista energia voi kulkea. Savun tulee kulkea huoneen joka kulmaan. Käytä kättäsi tai viuhkaa ohjaamaan savua sinne, minne haluat sen menevän. Halutessasi voit myös ohjata savua kerran tai kaksi oman pääsi yli puhdistaaksesi mielesi.

Visualisoi: Kuvittele, että savu vetää puoleensa ja imee itseensä kaiken negatiivisuuden, ja kun avaat ikkunat ja ovet, negatiivinen energia poistuu kodistasi.

Kiitä: Kun olet valmis, kiitä mielessäsi kotiasi, suitsukettasi ja itseäsi rituaalin suorittamisesta.

Sammuta suitsuke: Voit sammuttaa suitsukkeen tumppaamalla sen palamatonta alustaa vasten, tai upottamalla pään astiaan, jossa on hiekkaa tai vettä. Kun olet lopettanut rituaalin, säilytä suitsukkeesi kuivassa paikassa poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Muista aina olla varovainen tulen kanssa ja varmista, että suitsuke on täysin sammunut, kun olet valmis. Suitsukkeiden polttaminen voi aiheuttaa savua ja tuoksua, joten ole tietoinen myös mahdollisista allergioista tai hengitysongelmista kodin asukkailla.

Tuuleta: Tuuleta kotia hetki suitsukkeen sammuttamisen jälkeen. Anna raikkaan ja puhtaan ilman virrata sisään.


Mikäli innostuit aiheesta, tarvikkeita turvalliseen suitsukkeen polttamiseen löydät tästä linkistä.

Comments

Sign in in order to write a comment