Tervetuloa Align-Pilates -verkkokauppaan!

AlignPilates.fi on suomen ainut laitepilatekseen erikoistunut sivusto. Täältä löydät  laajan valikoiman studiolaatuisia laitepilates-välineitä, kuten Reformerit, Half ja Full Cadillacit, Ladder Barrelit, Combo Chairit, kaaret sekä muita studiolaitteita ja apuvälineitä pilatekseen.

Showroomimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Lämpimästi kutsumme kaikki AlignPilates -tuotteista kiinnostuneet tutustumaan laitteisiin paikan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan esittely.


Jokerit treenaa ja kuntouttaa pelaajiaan C1 reformerilla

Joukkueurheilussa laitteitamme käytetään kuntoutukseen ja erilaiseen treenamiseen. Jääkiekkoilijat ovat tottuneet kovaan lihasharjoitteluun. Pilateslaitteilla pelaajat oppivat tuntemaan kehonsa ja onnistuvat kohdistamaan liikkeet tarkasti juuri haluttuihin lihaksiin. Laite on otettu Jokereiden pelaajien keskuudessa hyvin vastaan ja ruuhkaa syntyy laitteelle ennen treenejä lämmittelyosiossa. Lisäksi laite on lunastanut paikkansa joukkueen pelaajien kuntoutuksessa.Kokemuksia

"Reformerin muotoilu on yksinkertaisuudessaan selkeä ja antaa ensikosketuksesta varmuudentunteen lähteä työstämään kehoa. 

Reformerin asetukset ja säädöt ovat helppokäyttöisiä, ja laitteet soveltuvat ikää tai lähtötasoa katsomatta monelle käyttäjälle. 

Reformerin pehmeä liike antaa mahdollisuuden liikkeen jatkuvuudelle, jonka kautta pystytään rakentamaan liikekokonaisuuksia säilyttäen flown tunne.


Kun olet astunut Align reformerin maailmaan, olet luonut elämänmittaisen ystävyyden, josta et ole valmis enään luopumaan."

 

NoraM.

Fysioterapeutti ja pilatesohjaaja

Liikuntafysio Sello ja Mäkelänrinne