Maksutavat

Voit käyttää verkkokaupassamme seuraavia maksuvaihtoehtoja:

  • kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksu
  • luottokortit
  • Collector lasku / osamaksu (kuluttajille sekä yritysasiakkaille)
  • Mash lasku / osamaksu
  • Klarna lasku / osamaksu (Pilko se)

Maksutavat yrityksille

Yksityisyrittäjä, keskikokoisen/suuren yrityksen ostoista vastaava tai julkissektorin organisaatio. Tarjoamme yrityksille joustavan laskumaksuvaihtoehdon. Maksutehto 14 pvä, ellei erikseen muuta ole sovittu. Laskutus verkko- tai paperilaskulla.

Rahoitus

Tarjoamme yritysasiakkaille joustavaa osamaksurahoitusta laitehankintoja varten. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj. Kysy tästä maksuvaihtoehdosta lisää asiakaspalvelustamme.


Alignpilates.fi -verkkokauppa tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Alignpilates.fi maksuliikenteestä vastaa Verifone Finland Oy. Verifone takaa helpot, joustavat ja turvalliset maksuvaihtoehdot. Varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla kaikissa maksutavoissa.


Verkkopankki

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:


    Nordea

    OP-Pohjola

    Sampo

    Aktia

    Ålandsbanken

    Handelsbanken

    S-pankki

    LähiTapiola


Korttimaksaminen

AlignPilates.fi -verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Verifone Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin. Hyväksymme Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro sekä Debit kortit. Korttimaksamisen yhteydessä sinulla on halutessasi mahdollisuus tallentaa korttitiedot täysin turvallisesti tulevia ostoskertoja varten. Seuraavalla kerralla riittää, että annat samat yhteystiedot niin verkkomaksu näyttää tallennetut maksutavat.


Laskulla / Osamaksulla maksaminen

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Tilauksen laskutus tapahtuu aina tilauksesta seuraavan kuun 15. päivä. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Voidaksenne valita maksutavaksi laskulla tai osamaksulla maksamisen, Teidän tulee tilausta tehdessä olla täyttänyt 18 vuotta. Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Laskun saatuanne voitte valita maksatteko luoton kertasuorituksena, tai osamaksuina 24 kuukauden kuluessa maksamalla vähintään laskuun merkitty kuukauden vähimmäissumma. Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta.


Esimerkki: 1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %. Tilauksen summaan lisätään Collectorin laskutuslisä 2,90eur. Collector suorittaa luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.Mikäli palautat laskulla ostamasi tuotteet palautusajan puitteissa, ei sinulle saavu laskua ollenkaan. Jos lasku kuitenkin ehtii saapua, niin sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli palautat osan laskulla ostamistasi tuotteista, niin maksat vain pitämäsi tuotteet ja laskutuslisän.


Tutustukaa tarkoin alapuolella oleviin laskutus- ja tililuottoehtoihin ennen tilaamistanne.


Täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:


Lisätietoa Collector luotosta TÄSTÄ.


Katso Collector Luottoehdot TÄSTÄ.