REFORMER


Reformer on varmasti tunnetuin ja suosituin pilateslaite. Reformer toimii jousivastuksilla ja siinä on taso/kelkka, joka liukuu eteen ja taakse pyörien päällä. Muiden lisälaitteiden ja lukuisten liikkeiden ja niiden muunnelmien ansiosta Reformer on todella monipuolinen ja tehokas väline kuntoiluun, kuntoutukseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Reformer on todella monipuolinen:

  • Mahdollistaa satojen eri liikkeiden tekemisen
  • Nivelille hellä
  • Mahdollistaa vammojen tai muiden rajoitteiden johdosta eri liikkeiden ja niiden muunnelmien tekemisen
  • Mahdollistaa kolmiulotteisten liikkeiden toteuttamisen kuntouttamisessa ja hoidossa
  • Sopii kaikille (kuntoutujista huippu-urheilijoihin).

Reformer -laite edesauttaa tasapainoisen voiman ja notkeuden kehittämisen. Se tarjoaa eksentrisen ja konsentrisen lihasten supistumisen (vastuksen työntö- ja vetoliikkeissä), kokonaisvaltaisen ja tasapainoisen liikuntaelinten treenaamisen (lihasten, sekä asennon ja ryhdin linjaus), sekä parantaa liikkuvuutta.

Käyttämällä jousivastusta painojen sijaan Reformer tarjoaa asteittaisen portaattoman vastuksen. Se varmistaa lihasten oikean ja turvallisen liikkeen. Vastus liikkeen alkaessa on heikko ja voimistuu lihaksen vahvimpaan pisteeseen suuremmilla vastuksilla liikkeen lopussa. Tämä estää venähdysten syntymistä ja rasittaa huomattavasti vähemmän jänteitä sekä nivelsiteitä.


Tutustu Align-Pilates reformereihin tästä.