Tule kokemaan AlignPilates laitteiden laatu ja tuntuma

Alignpilates.fi showroom

Me kutsumme sinut kylään!

Oletko kiinnostunut laitepilateksesta? AlignPilates showroom, eli esittelytila sijaitsee Espoossa Liikuntafysio Sellon tiloissa. Järjestämme tilaisuuksia, jossa on mahdollisuus tutustua moniin Align-Pilates tuotteisiin kaikille laitepilateksesta kiinnostuneille. Tilaan on asennettu A2R reformeri Half Cadillacilla, x3 Half Cadillacia seinäkiinnityksellä, Combo Chair, Ladder Barrel II ja monipuolisesti  Align-Pilates apuvälineitä, kuten mattoja, vastusrenkaita ja rotaatiokiekkoja.


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos olet perustamassa studiota, mahdollisesti hankkimassa laitepilates välineitä tai muuten vain kiinnostunut laitepilateksesta? Me haluamme auttaa sinua!


asiakaspalvelu (at) alignpilates.fi

+358 50 466 7269


Näin löydät perille:

Pilatesstudio Hetki

Leppävaarankatu 9 C, 4.krs (hissi) 02600 ESPOO puhelin 029 123 7050

SISÄÄNKÄYNTI: Katutason sisäänkäynti 9C-rapun hissiin tapahtuu Ratsusolan päädystä, läheltä Citymarketin, Starbucksin ja Prisman sisäänkäyntejä. Toritason sisäänkäynti sijaitsee noin 50 Sellon kirjaston pääovelta vasemmalle.

JULKISILLA: Sijaitsemme Espoon Leppävaarassa, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Bussiterminaalilta ja juna-asemalta on noin 200-300 m kävelymatka klinikalle. Reittiopas.fi VR:n aikataulut

AUTOLLA: Kauppakeskus Sellon P-hallissa on 5 tunnin ilmainen pysäköinti. 9C-rappu sijaitsee L- ja M-rivien välissä.