LAITEPILATESINNOVAATION PALUU EUROOPPA


Align-Pilates tuotemerkki on perustettu 2010. Laitepilateksen suosio on jatkuvassa kasvussa, eikä trendille ole näkyvissä loppua, aivan kuten Pohjois-Amerikassa on käynyt.  Menestyksekkään laitepilatesstudion perustaminen on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus Euroopassa, mutta Pohjois-Amerikan ulkopuolelle perustettujen studioiden leviämisen esteeksi on muodostunut kohtuuttoman korkeiksi nousseet laitekustannukset. Align-Pilates muuttaa tämän esteen mahdollisuudeksi kaikille laitepilateksesta kiinnostuneille studioille, ohjaajille, kouluttajille ja harrastajille.


Yhdistämällä tuotanto- ja valmistuskokemuksen sisaryritys, The Mad Group:n kanssa on kustannukset saatu pitämään kurissa. The Mad Group on ollut Englannin johtavan Pilates-Mad mattopilates tuotteiden brändin takana jo vuodesta 2001. Heidän laajalla pilatesasiantuntemuksellaan ja asiakaskokemuksillaan on Align-Pilates perustettu Euroopan omaksi laitepilatesyritykseksi. Align-Pilateksella on ilo esitellä viimeisintä tekniikkaa olevat laitepilates välineet, jotka ovat sekoitus testattuja ja luotettavia perinteikkäitä laitteita ja joiden kehityksessä on asiakkaiden kanssa yhdessä suunniteltuja parannuksia. Align-Pilates kehittää laitteitaan jatkuvasti ja kuuntelee tarkasti kaikkia asiakkailtaa saatuja kokemuksia.


AlignPilates.fi tuo suomen markkinoille nämä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset laitteet. Kauttamme saa huolto- ja ylläpito-, sekä asennuspalvelut, varaosat ja käyttöopastuksen.


PALVELUMME - ASIAKKAAT ETUNENÄSSÄ

Kun on aika huoltaa, korjata tai kysellä lisätietoja, meiltä löydät apua. Meidän kauttamme saa varaosat ja tarvikkeet. Me tarjoamme tarvittaessa kokonaisvaltaisen kuljetus- ja asennuspalvelun. Näin sinulla jää aikaa keskittyä Pilates liiketoiminnan pyörittämiseen!


HALUATKO KOKEILLA ALIGN-PILATES LAITTEITA?

Kun on kyse laitepilates välineistä, on omakohtainen laitteiden kokeilu ja selvittäminen niiden toimivuudesta vähintäänkin oikeutettua ennen ostopäätöstä. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika laitteisiin tutustumiselle.


Showroomimme sijaitsee Espoossa. Ennen ostopäätöstä paras tapa tutustua laitteisiin on itse kokeilla niitä. Showroomissa on asennettuna A2R reformeri half cadillac päädyllä (tornilla), kolme seinään kiinnitettyä half cadillacia, ladder barrel, combo/ wunda chair, sekä muita Align-Pilates tuotteita, kuten mattoja, vastusrenkaita ja rotaatiokiekkoja.


Ota yhteyttä tästä, soita, 050 466 7269 (ark. 8-18) tai lähetä säköpostia asiakaspalvelu@alignpilates.fi


YRITYSESITTELY


AlignPilates.fi on täysin suomalainen verkkokauppa.


Perustajina kolme nuorta yrittäjää, jotka eivät löytäneet Suomen markkinoilta sopivia laitepilatesvälineitä, koska tiedämme lajille olevan kysyntää. Koska kaikki satumme olemaan logistiikan insinöörejä, tunsimme velvollisuudeksemme etsiä haluamillemme tuotteille toimittajat. Näin aloimme maahantuoda AlignPilates tuotteita ja esimerkiksi Powerblockeja, joita ei aikaisemmin Suomen markkinoilta ollut saatavilla. Omasta harrastustarpeesta tuli siis business. Tuskin olemme ainoita samoin edenneitä ja haastamme sinutkin, hyvä lukija, tarttumaan elämäsi ongelmiin ja ratkaisemaan ne.


Haluamme haastaa ulkomaiset nettikaupat, joita suomalaiset käyttävät paljon. Moni ei edes huomaa käyttävänsä ulkomaisia palveluntarjoajia, vaikka kotimainenkin olisi tarjolla. Nettikaupassa suomalaisetkin voivat kilpailla hinnoilla ja pienet kaupat voivat kampittaa suuria ketjuja sekä liikkeitä.


Suomalaisuus on aina etu.


Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa. Tervetuloa käymään ja treenaamisen ja mielen iloa!


Kuvassa Aleksi Sallinen, Petri Kähärä, Jonne Holmén