Toimitustavat


Jos tarvitset toimitusta ulkomaille otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

asiakaspalvelu@alignpilates.fi

+358 504 667 269 (ark. 8 - 18)


Kotimaan toimitustavat


Posti 5,90€

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai postista. Perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä.

Saapumisilmoitua tulee tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on käytössä. Tietojen puuttuessa toimitetaan paperinen ilmoitus vain Postin toimipisteistä noudettaville lähetyksille.

Muistutusviesti toimitetaan 4. päivänä tekstiviestillä, sähköpostilla ja mobiilisovelluksella. 8. päivänä toimitetaan halutessa maksullinen muistutus kirjeenä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla. Paketin säilytysaika on 14 vrk ja pakettiautomaateissa 7 vrk. Noutopisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, paikoissa joissa on laajat aukioloajat, usein myös viikonloppuisin ja iltaisin. Palvelupisteet ja aukioloajat löytyvät täältä.


Kirje 3,90€

Kotiin jaettavana kirjelähetyksenä toimitetaan tilaukset, jotka sisältävät vain enintään 30 mm paksuun postituskoteloon mahtuvia tuotteita kuten esim. sukat, hanskat, pilatespallot jne. Järjestelmä tunnistaa tuotteet, jotka mahtuvat kotiin jaettavaan kirjeeseen. Mikäli tilauksesi sisältää isokokoisia tuotteita, ei tätä toimitustapaa esitetä vaihtoehtona kaupan kassalla. Kirje on perillä tavallisesti 2 – 4 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Suurimmillaan kotiin jaettava kirje lähetetään 30 mm paksussa, A4 -kokoisessa postituskotelossa joka ei välttämättä mahdu kaikista postiluukuista - silloin jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetys pitää noutaa postitoimipaikasta.  Kirjelähetyksenä toimitetaan enintään 500 g painava lähetys. Mikäli lähetyksen kokonaispaino ylittää 500 g ei kirjelähetystä näytetä kassalla toimitustapavaihtoehtona.


Alignpilates -laitteiden kuljetus (249,00 €)

Käytämme Alignpilateslaitteiden kuljetuksessa luotettavia kuljetuspalveluja ja voit tilata laitteet haluamaasi osoitteeseen Suomen rajojen sisäpuolella. Jos laitteet tilataan Suomen rajojen ulkopuolelle, voidaan lopullista rahdin hintaa joutua tarkistamaan.


Ilmainen kotiinkuljetus Kotka-Haminan alueella tai nouto varastosta (0,00 €)

Tilaus toimitetaan kotiin Kotkan tai Haminan alueelle! 

Vaihtoehtoisesti tilaus on mahdollista noutaa varastolta: Ruuvikatu 4, 48700 Kotka

Asiakaspalvelunumero:  +358 504 667 269 (ark 8-18)

Sovithan noutoajan erikseen soittamalla ylläolevaan numeroon tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu @ alignpilates.fi