Align-Pilates - Pilatesmatto, 10 mm
Align-Pilates - Pilatesmatto, 10 mm Align-Pilates - Pilatesmatto, 10 mm Align-Pilates - Pilatesmatto, 10 mm

Align-Pilates - Pilatesmatto, 10 mm

56,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Align-Pilates on pilateslaitteiden ja -välineiden asiantuntijabrändi, ja heidän korkeiden standardiensa mukaisesti tämä pilatesmatto jakaa käyttäjän painon ja koon erinomaisesti pinta-alalleen. Pilatesmatto antaa erinomaisen vaimennuksen ja pitää muotonsa hyvin. Erinomainen Pilateksen mattotunneille ja kaikille Pilates-studiolle!

Nämä pilatesmatot on valmistettu korkealaatuisesta TPE-materiaalista, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävä, läpäisemätön ja hygieeninen, eivätkä ne sisällä PVC:tä tai lateksia. Saatavana myös seinälle nostettava versio pujotusrei’illä.

 

Tuotetiedot:

  • Mitat: 180 cm x 60 cm x 10 mm
  • Materiaali: TPE (termoplastinen elastomeeri) kierrätettävä ja hajoava. Ei sisäistä verkkoa, koska matto on itsessään venymistä kestävä.
  • Ei sisällä PVC:tä eikä lateksia

 

Hoito-ohje

Align-Pilateksen pilatesmatto on valmistettu suljetusta solumuovista (TPE), joten se ei ime itseensä kosteutta. Pilatesmaton puhdistamiseksi pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla ja pienellä määrällä ympäristöystävällistä saippuaa ja vettä.

Älä käytä matoilla kovia kemikaaleja ja varo hankaamasta mattoa liikaa, koska se voi vahingoittaa pintaa. Syväpuhdistusta varten sekoita 200 ml valkoviinietikkaa kylpyammeelliseen lämmintä vettä ja liota 30 minuuttia. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pyyhkeellä. Älä pese koneessa tai käytä linkousta, koska se voi vahingoittaa mattoa.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
60 cm
Leveys:
180 cm
Paino:
0.85 kg