ASANA joogamatto, 4,5 mm
ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm ASANA joogamatto, 4,5 mm Petroolin vihreä Violetti Munakoiso Oliivin vihreä Antrasiitin harmaa

ASANA joogamatto, 4,5 mm

Klassinen joogamatto monipuoliseen käyttöön. Täydellinen aloittelijoille ja muille, jotka etsivät edullista joogamattoa. 4,5 mm.

$ 24.26
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Klassinen joogamatto monipuoliseen käyttöön. Täydellinen aloittelijoille ja muille, jotka etsivät edullista joogamattoa.

PVC:stä valmistettu joogamatto on yhtä pitävä kummaltakin puolelta. Maton "tahmea" pinta auttaa sinua pysymään asanassa horjumatta ja asentoa korjailematta. 4,5 mm paksu matto tarjoaa sopivasti pehmustetta ja maatukea useimpiin istuen, seisten ja makuulta tehtäviin joogaharjoituksiin. Kestävän rakenteen ansiosta PVC matto sopii myös pehmusteeksi voimisteluun tai lihaskuntoharjoitteluun. Huomaa kuitenkin, että matto ei ime kosteutta, joten hikiset kädet tai jalat voivat vaikuttaa pitoon. Konepestävä matto on helppo pitää puhtaana.


Tuotetiedot:

  • Mitat: 183 x 60 cm
  • Paksuus: 4,5 mm
  • Paino: n. 1,4 kg
  • Hoito-ohje: konepestävä max. 30°C asteessa, ei linkousta tai rumpukuivausta.

Asana joogamatolla on Oeko-Tex-sertifikaatti (TP025 122612). SGS-testattu: ei sisällä AZO-värejä, DOP:ta, raskasmetalleja tai ftalaatteja (6-P vapaa).


Pituus:
11 cm
Korkeus:
11 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua