Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm
Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm Violetti Vaalean sininen - aqua Luonnonvalkoinen Oliivinvihreä Pinkki Petroolin sininen Sininen Harmaa Musta Sahramin keltainen

Asana joogavyö metallisoljella, 2,5 m / 38 mm

Tuotetta rajoitettu erä.

Puuvillanauhasta valmistettu tukeva joogavyö käytännöllisellä metallisoljella

$ 10.59
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
15%
+ 5 kpl
10%
+ 3 kpl
5%

Asana joogavyö on monipuolinen apuväline joogaan ja pilatekseen. Uuden metallisoljen ansiosta joogavyötä on nyt entistä helpompi käyttää: soljen avulla voi nopeasti säätää pituutta ja se pysyy luistamatta paikallaan käytön aikana.

Joogassa vyötä voidaan käyttää esimerkiksi käsivarsien pidentämiseen Gomukhasana-asennossa. Joogavyö sopii myös vaativampien jooga-asentojen turvalliseen harjoitteluun, jolloin myös aloittelijat voivat turvallisesti kokeilla edistyneempiä asanoja.

Vyö on valmistettu 100% puuvillasta ja leveys sopii hyvin käteen eikä se liu'u sormien läpi vaativimmissakin joogaharjoituksissa. 2,5 m:n vakiopituudella se sopii kaikille joogille ja jopa 180 cm pituisille käyttäjille.


Tuotetietoja:

  • Hyödyllinen joogatuki ja -apuväline monille asanoille
  • Helppo säätää – kestävä metallisolki
  • Puuvillamateriaali on mukava kädessä ja sillä on hyvä pito
  • Luonnollinen materiaali: 100% puuvillaa
  • Mitat: 2,5 m x 38 mm

Pesuohje:

  • Joogahihna voidaan pestä pesukoneessa 30°C:n lämpötilassa.
Pituus:
4 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
120 g
Arvostelut 3.5 3 arvostelua
Joogavyö
Hyvät värit, riittävä pituus ja helppo käyttää. Miellyttävä materiaali.
Kannattava ostos
Herkullisen väriset, laadukkaan oloiset ja riittävän pitkät kaikkiin asanoihin!
Pettymys
Tämä tuote oli vähän pettymys. On hirmu jäykkä ja kova, olin odottanut pehmeämpää ja kädessä mukavan tuntuista liinaa ja nyt harmittaa etten vaan ostanut halpaa kylpytakkia ja käyttänyt sen vyötä, koska se olisi varmasti ollut käteen mukavampi.