Backflow kartiosuitsuke, Black Champa
Backflow kartiosuitsuke, Black Champa

Backflow kartiosuitsuke, Black Champa

Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin luoden kauniin vesiputousefektin.

$ 5.30
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Black Champa suitsukkeessa on pehmeä ja mausteinen aromi, joka luo ympärilleen rauhoittavan ja stressiä vähentävän ilmapiirin.

Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin. Tästä syystä ne luovat kauniin vesiputous efektin backflow-suitsuketelineissä.

Black Champa jäljittelee yhtä Intian suosituimmista suitsuketuoksuista, Nag Champaa. Suitsukkeen tuoksu ei ole liian hallitseva tai intensiivinen, vaan juuri sopivan pehmeä ja täyteläinen. Jasmiinia sisältävää tuoksua kuvaillaan raikkaaksi, mausteiseksi ja eksoottiseksi. Sopii erinomaisesti jooga- ja meditaatioharjoituksiin, tai luomaan kotiin seesteistä tunnelmaa. 

Käyttö: Polta suitsuketta tarkoitukseen sopivalla palamattomalla alustalla. Sytytä kartio kärjestä ja anna liekin palaa muutaman sekunnin ajan, puhalla varovasti sammuksiin. Älä jätä savuavaa suitsuketta valvomatta. Sammuta painamalla lämmönkestävää pintaa vasten. Tuuleta tila suitsukkeen polton jälkeen.


Tuotetiedot:

  • Käytetään meditaatiossa ja joogassa
  • Luo rentouttavan ja rauhallisen tunnelman
  • Laadukkaat ainesosat tarjoavat pitkäkestoisen tuoksun
  • 24 kpl per pakkaus
  • Paloaika1-2 tuntia.Pituus:
10 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua