Backflow kartiosuitsuke, ruusu
Backflow kartiosuitsuke, ruusu Backflow kartiosuitsuke, ruusu

Backflow kartiosuitsuke, ruusu

Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin luoden kauniin vesiputousefektin.

$ 5.30
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Voimakas ja kukkainen ruusun tuoksu avaa sydänchakraa.

Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin. Tästä syystä ne luovat kauniin vesiputousefektin backflow-suitsuketelineissä.

Ruusun tuoksua käytetään suitsukkeissa vahvistamaan rakkautta ja antamaan rohkeutta. Ruususuitsukkeen polttaminen voi lisätä enneunien näkemistä ja sitä käytetään toisinaan myös kodin energiapuhdistuksessa. Ruusun on tarkoitus tasata ja rauhoittaa kodin räiskyviä energioita. Suitsukkeella on sydänchakraa avaava vaikutus ja se sopii myös joogaharjoituksen yhteyteen.

Käyttö: Polta suitsuketta tarkoitukseen sopivalla palamattomalla alustalla. Sytytä kartio kärjestä ja anna liekin palaa muutaman sekunnin ajan, puhalla varovasti sammuksiin. Älä jätä savuavaa suitsuketta valvomatta. Sammuta painamalla lämmönkestävää pintaa vasten. Tuuleta tila suitsukkeen polton jälkeen.


Tuotetiedot:

  • Käytetään meditaatiossa ja joogassa
  • Luo rentouttavan ja rauhallisen tunnelman
  • Laadukkaat ainesosat tarjoavat pitkäkestoisen tuoksun
  • 24 kpl per pakkaus
  • Paloaika1-2 tuntia.Pituus:
10 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua