Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny
Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny Oliivin vihreä Tumman sininen Antrasiitin harmaa Luonnonvalkoinen Viininpunainen Munakoiso

Bolsteri ECO, pyöreä putkityyny

Luomupuuvillaa ja -spelttiviljaa. Ekologinen, jämäkkä ja muotonsa pitävä bolsteri. Tämä on tietoisen joogin kestävä valinta!

$ 50.73
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Luomupuuvillasta valmistettu Bodhi -joogabolsterit on laadukas ja hyvin tukeva. Täytteenä ekologista spelttipalkoa.

Joogabolsteria voidaan käyttää monissa jooga- ja pilatesharjoituksissa. Bolsteria käytetään usein hitaammissa joogatyyleissä, kuten Yin-joogassa, restoratiivisessa joogassa tai raskauden aikaisessa joogassa. Ergonomisen muotonsa ansiosta tyyny sopii myös selkää tai rintaa avaaviin liikkeisiin.

ECO-bolsteri koostuu irrotettavasta päällisestä, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta orgaanisesta puuvillasta ja vetoketjullisen sisätyynyn täytteenä on tarkkaan puhdistettua luomuviljeltyä spelttipalkoa. Täyte muotoutuu mukavasti ja on ekologinen valinta. Täytettä voi lisätä tai poistaa mieltymyksen mukaisesti pehmeyttä tai jämäkkyyttä lisäämään. Toisessä päässä on kätevä kantokahva.

Täytteenä oleva spelttipalko on jämäkkä, mutta muovautuva luonnonmateriaali. Se vastaa täytteenä tattariakanaa. Mikäli haluat pehmeämmän vaihtoehdon, katso muut bolsterivaihtoehtomme, joissa täytteenä on esim. puuvillaa tai recron-kuitua.


Tuotetiedot:

  • Kangas: 100% luomupuuvilla
  • Täyte: luomuviljelty spelttipalko
  • Pölypuhdistettu
  • Koko: 22 x 65 cm
  • Paino: noin 4 kg

Pesuohje (päällinen):

  • Konepesu 30°C
  • Ripustuskuivatus (ei saa käyttää kuivausrumpua)
  • Pestään erikseen
Pituus:
63 cm
Korkeus:
23 cm
Leveys:
23 cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua