Bolsteri ECO, kapok -täyte, pyöreä putkityyny
Bolsteri ECO, kapok -täyte, pyöreä putkityyny Bolsteri ECO, kapok -täyte, pyöreä putkityyny Munakoiso Sininen Antrasiitin harmaa Luonnonvalkoinen Viininpunainen Oliivin vihreä

Bolsteri ECO, kapok -täyte, pyöreä putkityyny

Tuotetta rajoitettu erä.

Luomupuuvillaa ja -kapok kuituvillaa. Ekologinen, upea bolsteri. Tämä on tietoisen joogin kestävä valinta!

$ 58.16
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Luomupuuvillasta valmistettu Bodhi -joogabolsteri on laadukas ja ekologinen. Täytteenä kapok kuituvillaa.


Joogabolsteria voidaan käyttää monissa joogaharjoituksissa. Bolsteria käytetään usein hitaammissa joogatyyleissä, kuten Yin-joogassa, restoratiivisessa joogassa tai raskauden aikaisessa joogassa. Ergonomisen muotonsa ansiosta tyyny sopii myös selkää tai rintaa avaaviin liikkeisiin.

ECO-bolsteri koostuu irrotettavasta päällisestä, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta orgaanisesta puuvillasta ja vetoketjullisen sisätyynyn täytteenä on kapok kuituvillaa. Täyte muotoutuu mukavasti ja on ekologinen valinta. Täytettä voi lisätä tai poistaa mieltymyksen mukaisesti pehmeyttä tai jämäkkyyttä lisäämään. Toisessä päässä on kätevä kantokahva.

Kapok kuituvilla on ekologinen vaihtoehto. Se on luonnollisesti biohajoavaa, eikä sitä tarvitse kasvun aikana suojata tuhohyönteisiä vastaan, saati käyttää vettä kasteluun. Materiaali on puhtaana kevyt ja normaalisti hajuton. Kapok-kuidun vahan luonnolliseti katkerta ainesosat ovat antibakteerisia ja antimikrobisia.


Tuotetiedot:

  • Kangas: 100% luomupuuvilla
  • Täyte: kapok kuituvilla
  • Koko: 22 x 65 cm

Pesuohje (päällinen):

  • Konepesu 30°C
  • Ripustuskuivatus (ei saa käyttää kuivausrumpua)
  • Pestään erikseen
Pituus:
63 cm
Korkeus:
23 cm
Leveys:
23 cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua