Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection
Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection Valkoinen

Bodhi - Design joogamatto, FLOWER OF LIFE, The Leela Collection

Tuotetta rajoitettu erä.

Kahdella eri pohjavärillä ja kultaisella Flower of life printtikuvioinnilla

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Elämän kukan geometrinen kuvio symboloi sitä, että alun perin kaikki elämä on syntynyt yhdestä pisteestä. Se liittyy voimakkaasti uuden luomiseen ja elämän alkuun. Kullanhohtoinen yksityiskohta valkoisella tai tummalla matolla toimii loistavasti asanoiden kohdistusapuna.

Leela-malliston upeat joogamatot tuovat tyylikkyyttä joogaharjoitukseesi. Monipuolisen PVC-maton pinta on kuvioitu ja karkea molemmin puolin. Matto on SGS-testattu eli se on vapaa AZO-väriaineista, DOP-pehmennysaineista, ftalaateista ja raskasmetalleista.  Matto on 6P-vapaa, joka tarkoittaa, ettei se sisällä  kuutta ympäristölle vaarallisinta ftalaattia.

Huomaathan, että maton liukumattomuusominaisuudet voivat heikentyä suuresta määrästä hikeä tai kosteutta, koska matto ei ime kosteutta.


Tuotetiedot:

  • Koko: 183 x 60 cm, 4,5 mm
  • Paino: 1 kg
  • Materiaali: PVC, ftalaatiton
  • Puhdista joogamatto kostealla liinalla pyyhkimällä ja kuivaa auki levitettynä
Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1 kg