Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life
Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life Antrasiitti Valkoinen

Design joogamatto, The Leela Collection - Flower of Life

Kultainen Flower of life printtikuviointi. Saatavilla eri pohjaväreillä

$ 31.98
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Elämän kukan geometrinen kuvio symboloi sitä, että alun perin kaikki elämä on syntynyt yhdestä pisteestä. Se liittyy voimakkaasti uuden luomiseen ja elämän alkuun. Kullanhohtoinen yksityiskohta valkoisella tai tummalla matolla toimii loistavasti asanoiden kohdistusapuna.

Leela-malliston upeat joogamatot tuovat tyylikkyyttä joogaharjoitukseesi. Monipuolisen PVC-maton pinta on kuvioitu ja karkea molemmin puolin. Matto on SGS-testattu eli se on vapaa AZO-väriaineista, DOP-pehmennysaineista, ftalaateista ja raskasmetalleista.  Matto on 6P-vapaa, joka tarkoittaa, ettei se sisällä  kuutta ympäristölle vaarallisinta ftalaattia.

Huomaathan, että maton liukumattomuusominaisuudet voivat heikentyä suuresta määrästä hikeä tai kosteutta, koska matto ei ime kosteutta.


Tuotetiedot:

  • Koko: 183 x 60 cm, 4,5 mm
  • Paino: 1 kg
  • Materiaali: PVC, ftalaatiton
  • Puhdista joogamatto kostealla liinalla pyyhkimällä ja kuivaa auki levitettynä
Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua