Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm
Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm Karmiininpunainen Vaaleanvihreä Sininen Violetti Harmaa Sinivihreä

Joogamatto EcoPro luonnonkumia, 4 mm

Luonnonkumista valmistettu joogamatto, jossa on hämmästyttävän hyvä grippi! Sopii loistavasti intensiiviseen asanaharjoitteluun, kuten flow-joogaan.

$ 64.09
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Bodhi EcoPro ei ole mikä tahansa joogamatto - luonnonkumista valmistetussa matossa on hämmästyttävän hyvä grippi! 

Ominaisuuksiensa puolesta EcoPro -matto sopii loistavasti intensiiviseen asanaharjoitteluun, kuten flow-joogaan, astangaan ja hathataan. Pito, eli grippi, on monille joogamaton tärkein ominaisuus. Liikkeen suorittamisen kannalta on tärkeää, että joogamatto ei pääse lipsumaan sormien ja varpaiden alla. Pitävän maton avulla pystyt keskittymään täysin asanaan, eikä sinun tarvitse miettiä pystyssä pysymistä. EcoPro -matto tarjoaa huippuhyvän pidon sekä lattiaa vasten että käsien ja jalkojen alla. 4 mm paksuinen matto pehmentää alustaa mukavasti, tarjoten samalla sopivan tuen. 

Luonnonkumista valmistettu EcoPro-matto ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Matolla on Öko-Tex 100 -sertifikaatti. Bodhi joogamatot valmistetaan Saksassa.


Tuotetiedot:

  • 100 % luonnonkumista valmistettu joogamatto
  • Sopii intensiiviseen asanaharjoitteluun, kuten flow-jooga, astanga ja hatha
  • Erinomainen pito
  • Koko: 85 x 60 cm, 4 mm 
  • Paino: n. 1,6 kg
  • Öko-Tex 100 -sertifioitu tuote, ei sisällä haitallisia kemikaaleja
  • Valmistettu Saksassa. 


Huolto:

Puhdista luonnonkumista valmistettu joogamatto aina käytön jälkeen pyyhkimällä se kostealla liinalla, käytä tarvittaessa mietoa, luonnonkumille tarkoitettua pesuainetta. Anna kuivua hyvin ennen rullalle käärimistä. Vältä altistamista auringolle.

Huomaathan, että pehmeän luonnonkumimaton pinta voi vaurioitua hankautumisesta tai iskuista. Mahdolliset naarmut eivät vaikuta maton toimivuuteen tai pitoon, eivätkä sisälly valmistajan myöntämään materiaali- ja valmistusvirhetakuuseen.


Pituus:
20 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua