Joogamatto, JUUTTI PRO
Joogamatto, JUUTTI PRO Beige Oliivin vihreä

Joogamatto, JUUTTI PRO

Tämä ympäristöystävällinen juuttimatto hyvällä pidolla sopii upeasti virtaaviin ja dynaamisiin joogatyyleihin kuten Vinyasaan.

$ 41.04
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Joogaa ympäristöystävällisesti pidosta luopumatta!

Jute PRO-joogamatto on ympäristöystävällinen, kestävä matto hyvällä pidolla ja erinomaisella tuntumalla. Maton pinta on ainutlaatuinen yhdistelmä juuttikuituja ja PER:iä. (Polymer Environmental Resin). 

Matossa on erinomainen pito kaikissa asanoissa ja joogamatto onkin erinomainen valinta Vinyasa-joogaan ja muihin virtaaviin ja dynaamisiin joogalajeihin. Matto on loistava ja pitkäikäinen valinta joogan ammattilaisille ja muille aktiivisille joogeille. Juutti imee hieman kosteutta, joten maton pito-ominaisuudet eivät kärsi hikoilusta tai pienestä määrästä kosteutta.

Matto ei sisällä raskasmetalleja, AZO-väriaineita, formaldehydiä ja on antistaattinen. Matolla on Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti.


Tuotetiedot:

  • Koko: 183 x 60 cm, 4 mm
  • Paino: 1,4 kg
  • Materiaali: PER & juutti

Hoito-ohjeet:

Maton voi pestä käsin 30 asteisessa vedessä pienellä määrällä pesuainetta. Kuivata matto vaakatasossa. Juuttikuidusta johtuen matto tarvitsee hieman enemmän aikaa kuivumiseen. Maton voi myös pikapuhdistaa pyyhkimällä sen kostealla liinalla.  Suosittelemme maton pesemistä ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua