Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva
Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva Viininpunainen Yönsininen Musta

Mandir meditaatiotuoli, kokoontaittuva

Taittuvalla selkänojalla varustettu Mandir meditaatiotuoli on täydellinen valinta paljon matkustavalle.

$ 78.02
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Taittuvalla selkänojalla varustettu Mandir meditaatiotuoli on täydellinen valinta paljon matkustelevalle.

Meditaation on tarkoitus olla rentouttavaa ja mieltä puhdistavaa toimintaa, mutta siitä on mahdotonta nauttia jos olo on harjoituksen aikana tukala. Mandir-meditaatiotuolissa on pehmustettu selkänoja, joka lisää istumameditaation mukavuutta. Meditaatioasennot, kuten sukhasana, siddhasana ja puolilootus saadaan tuettua paremmin selkänojan avulla ja erityisesti pitkissä meditaatioharjoituksissa tuolin käyttö voi helpottaa selän kiputiloja sekä jalkojen puutumista.

Tuolissa on taittuva teräsrunko, minkä avulla tuoli pakkautuu erittäin pieneen tilaan ja on helppo kantaa mukana mihin tahansa. Kokoontaittuva meditaatiotuoli on myös ihanteellinen valinta heille, joilla ei ole ylimääräistä säilytystilaa. Tuolissa on kätevä, pestävä kangaspäällinen. Istuinosan tyyny on 7,5 cm korkea, mikä tuo juuri sopivasti korotusta istuma-asentoihin.


Tuotetiedot:

  • Meditaatiotuoli taittuvalla selkänojalla
  • Mukava ja pestävä puuvillakangas
  • Pehmeä istuintyyny on 7,5 cm korkea
  • Istuimen leveys: 41 cm
  • Istuimen syvyys: 36 cm
  • Selkänojan korkeus: 48 cm
  • Paino: n. 2,55 kg.

Hoito-ohje:

Meditaatiotuolin päällisen voi pestä 30° asteessa miedolla pesuaineella. Ei kestä rumpukuivausta. Pesun jälkeen päällinen tulee laittaa takaisin tuoliin vielä hieman kosteana, kutistumisen välttämiseksi.

Pituus:
40 cm
Korkeus:
50 cm
Leveys:
42 cm
Paino:
2.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua