Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm
Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm Sininen Oranssi Viininpunainen Oliivin vihreä Taupe Musta

Premium joogamatto Rishikesh, 4,5 mm

Rishikesh Premium on supersuosittu studiotason joogamatto. Sopii erityisesti intensiivisempiin joogaharjoituksiin, kuten Ashtangaan ja Power-joogaan.

$ 31.75
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Rishikesh Premium on supersuosittu studiotason joogamatto. Sopii erityisesti intensiivisempiin joogaharjoituksiin, kuten Ashtangaan, Power-joogaan sekä Vinyasa-joogaan. 

Matto on valmistettu tiheästä, joustavasta ja iskuja vaimentavasta PVC materiaalista. Koska Rishikesh -joogamatto on erittäin hyvin kulutusta kestävä, se sopii erityisesti intensiivisempiin joogaharjoituksiin, kuten Ashtangaan, Power-joogaan sekä Vinyasa-joogaan. 

Rishikesh Premium -matto on 4,5 mm paksu, helppohoitoinen ja liukumaton. Matto tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Sopii loistavasti sekä studiokäyttöön että kotijoogaan. PVC -matto tarjoaa hyvän pidon ja sopii erityisen hyvin seisten ja istuen tehtäviin harjoituksiin. Huomaa kuitenkin, että matto ei ime kosteutta, joten hikiset kädet tai jalat voivat vaikuttaa pitoon.

Rishikesh Premium -matto on todella helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan konepestä 30 asteessa. Kuivaa matto aukinaisena ennen käärimistä.

Bodhi joogamatot on valmistettu Saksassa, eikä niissä ole käytetty lainkaan ftalaatteja, tai muita myrkyllisiä aineita. Matolla on Öko-Tex -sertifikaatti.


Tuotetiedot:

  • Supersuosittu joogamatto koti- ja studiokäyttöön
  • Kulutusta kestävä – sopii intensiivisiin joogaharjoituksiin
  • Liukumaton
  • Maton mukana tulee kaksi joustavaa lenkkiä rullalle käärimistä varten
  • Mitat: 183 x 60 cm, paksuus 4,5 mm
  • Materiaali: PVC
  • Öko-Tex -sertifioitu, ei sisällä ftalaatteja tai muita haitallisia aineita
  • Valmistettu Saksassa. 
Pituus:
14 cm
Korkeus:
14 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
2.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua