Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki

Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki

Meditaatiotuolin avulla voit pitää jalat allasi laittamatta koko kehon painoa jaloille. Tämä helpottaa ryhdikkään ja keskittyneen asennon säilyttämistä.

$ 61.72
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Meditointi risti-istunnossa tuntuu epämukavalle tai joskus vain toivot vaihtelua rutiineihin? Sitä varten on taittuva meditaatiotuoli.

Meditaatiotuolin avulla voit pitää jalat allasi laittamatta koko kehon painoa jaloille. Tämä helpottaa ryhdikkään ja keskittyneen asennon säilyttämistä ja mahdollistaa mielesi seikkailla minne ikinä tahdotkin.

Meditaatiotuoli on erinomainen vaihtoehto monessa tapauksessa. Esimerkiksi, jos sinulla on kireät lonkat, takapuolellasi on taipumus puutua kesken meditoinnin tai niskaa ja hartioita alkaa särkeä. Meditaatiotuolin avulla voit suoristaa jalat allesi ja pitää nilkat samassa linjassa polvien kanssa, mikä vähentää polvien kiertymistä. Meditaatiotuoli myös jakaa painoa jaloilta istumalihaksille lievittäen takapuolen puutumista. Meditaatiotuolilla on helppo löytää ja pitää suora selkä ja ryhdikäs asento, mikä lievittää niskan ja hartian särkyjä meditoidessa.

Ja vaikka meditaatiossa olisikin lähellä nirvana-tasoa, joskus vaihtelu voi piristää ja antaa uutta virtaa meditoimiseen. Meditaatiotuolin avulla voi myös kokeilla pitää todella pitkiä ja syvällisiä meditaatiosessioita vähemmän kramppaavan kehon vuoksi. 

Meditaation lisäksi tämä tuote voi sopia myös muihin keskittymistä vaativiin tehtäviin, kuten opiskelu, lukeminen, luova tekeminen tai työ. Ja se on taitettava, joten voit helposti ottaa sen mukaan - puistoon, metsään tai kaukana olevaan retriittiisi!


Tuotetiedot:

  • Koko: 46 x 17 x 18,5 / 21 cm
  • Koko taitettuna: 48 x 17 x 5 cm
  • 100% käsintehty EU: ssa
  • Umpipuinen pyökki, öljytty
  • Sopii max. 100 kg
  • Paino n. 2,1 kg.

Valmistettu massiivisesta pyökkipuusta, joka on öljytty. Toimitetaan ilman tyynyä. 100% käsintehty meditaatiotuoli.

Pituus:
17 cm
Korkeus:
5 cm
Leveys:
48 cm
Paino:
2.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-30%
Piikkimatto, kantokahvalla