Bodhi - White China Gel
Bodhi - White China Gel 75 ml 300 ml 1250 ml

Bodhi - White China Gel

13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Bodhin White China Gel on pelkkää taikuutta. Ennen joogatunnin alkua käytä sitä lämmittämään ja pehmentämään lihaksia valmistaaksesi lihakset harjoitusta varten. Tunnin lopuksi sitä voi käyttää maksimoidakseen harjoituksen luoman rauhallisuuden tunteen ja rauhoittamaan lihaksia.

White China Gel on luotu linjassa kiinalaisen lääketieteen periaatteiden kanssa ja se on erittäin tehokas kipeille ja jännittyneille lihaksille.

Mentoli ja kamferi lisäävät verenkiertoa ja rentouttavat lihaksia sekä niveliä. Tuotteen luomalla viileällä pistelyn tunteella on virkistävä ja raikastava vaikutus kehoon ja mieleen stimuloiden hermostoa.

Rasvaton. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Ei sisällä mitään eläinperäistä. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Vain ulkoiseen käyttöön, älä niele. Älä käytä raskauden aikana.

INGREDIENTS: 

Aqua, Alcohol Denat., Menthol, Camphor, Propylene Glycol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Styrene/Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Linalool, Limonene.

Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
400 g