Chakrakivet
Chakrakivet Chakrakivet Chakrakivet Chakrakivet Chakrakivet Chakrakivet Chakrakivet

Chakrakivet

Chakrakivet tasapainottavat luonnollista olotilaasi ja edistävät henkistä hyvinvointia. Aseta kiviä kehon päälle poistamaan negatiivisia energioita.

$ 14.17
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Chakrakivet ovat yksi keino puhdistaa negatiivisia energioita kehosta. Sopivat osaksi meditaatioharjoittelua tai energiahoitoa.

Oppi ihmiskehon seitsemästä energiakeskuksesta, chakrasta, on lähtöisin Intiasta. Ajattelutavan mukaan chakrat ottavat vastaan ja kanavoivat maailmankaikkeuden ja ihmisen välillä liikkuvia energiavirtoja. Chakrat voivat joutua epätasapainoon vaikeiden kokemuksien tai kuluttavan elämäntyylin takia. 

Chakrakivet tasapainottavat luonnollista olotilaasi ja edistävät henkistä hyvinvointia. Niitä voi asetella kehon päälle poistamaan negatiivista energiaa ja antamaan omalle sisäiselle energialle tilaa ottaa paikkansa. Kivet sopivat osaksi meditaatioharjoittelua, reikihoitoa tai energiaparannusta. Hoidon jälkeen negatiiviset kivet voidaan puhdistaa erimerkiksi äänimaljan värähtelyn avulla, tai huuhtelemalla kivet kylmällä vedellä.

Kivet: Kirkas kvartsi, ametisti, sodaliitti, aventuriini, keltainen jade, tiikerinsilmä, jaspis.

Pituus:
4.2 cm
Korkeus:
9.2 cm
Leveys:
12.5 cm
Paino:
175 g
Arvostelut 0 arvostelua