Design joogamatto, Leela Collection - Mandala
Design joogamatto, Leela Collection - Mandala Design joogamatto, Leela Collection - Mandala Design joogamatto, Leela Collection - Mandala Design joogamatto, Leela Collection - Mandala Design joogamatto, Leela Collection - Mandala Petroolinen sininen, Mandala: turkoosi Munakoiso (tumma violetti), Mandala: turkoosi Munakoiso (tumma violetti), Mandala: violetti

Design joogamatto, Leela Collection - Mandala

Tuotetta rajoitettu erä.

Leela Collection -joogamatto Mandala printtikuvioinnilla. Saatavilla eri pohjaväreillä.

$ 32.43
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Olipa kyseessä käytännöllinen kohdistustuki tai kaunis yksityiskohta - Leela-kokoelman mallit tuovat väriä joogaharjoitteluun. Leela Collection on monipuolinen PVC-joogamatto, joka soveltuu kaikkiin joogaliikkeisiin. Molemmin puolin kuvioitu ja tarttuva pinta tarjoaa luotettavaa mukavuutta joogaan ja kuntoiluun.

Leela-malliston upeat joogamatot tuovat tyylikkyyttä joogaharjoitukseesi. Matto on SGS-testattu eli se on vapaa AZO-väriaineista, DOP-pehmennysaineista, ftalaateista ja raskasmetalleista.  Matto on 6P-vapaa, joka tarkoittaa, ettei se sisällä kuutta ympäristölle vaarallisinta ftalaattia.

Tuotetiedot:

  • Koko: 183 x 60 cm, 4,5 mm
  • Paino: 1 kg
  • Materiaali: PVC, ftalaatiton
  • Puhdista joogamatto kostealla liinalla pyyhkimällä ja kuivaa auki levitettynä

Huomaathan, että maton liukumattomuusominaisuudet voivat heikentyä suuresta määrästä hikeä tai kosteutta, koska matto ei ime kosteutta.

Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Hyvä valinta
Kevyt ja tuoksuton joogamatto. Normaalia pidempi.