Dragons Blood Love Sage suitsukekimppu, 10 cm
Dragons Blood Love Sage suitsukekimppu, 10 cm

Dragons Blood Love Sage suitsukekimppu, 10 cm

Lohikäärmeen vereen kastettu valkoinen salvia on voimakas suitsuke, joka puhdistaa sisätilat, ajaa ulos pahat henget, negatiiviset energiat ja sairaudet.

$ 10.59
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

"Lohikäärmeen vereen" kastettu valkoinen salvia on erittäin voimakas suitsuke, joka puhdistaa sisätilat, ajaa ulos pahat henget, negatiiviset energiat ja sairaudet.

Tämän suitsukkeen polttaminen lisää henkistä voimaa, tuo suojaa ja elvyttää rohkeutta.

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. Huolehdi tilojen riittävästä tuuletuksesta suitsukkeen polttamisen jälkeen.

Puhdistaaksesi itsesi ohjaa savua omaan suuntaasi, sydäntäsi kohti ja pään yli. Tämän jälkeen voit kiertää taloasi suitsukkeen kanssa, puhdistaen myös sen. Ohjaa savua ulos avoimista ovista tai ikkunoista, jolloin huoneilma pääsee puhdistumaan.


Tuotetiedot:

  • Valkosalvia Dragons Blood -hartsia
  • Paloaika: yli 2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Puhdistaa, parantaa ja lisää henkistä voimaa.Pituus:
3 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
3 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua