Ethno Collection - Bolsteri
Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ethno Collection - Bolsteri Ikat, sininen - vihreä Ikat, musta - valkoinen - sininen  Ikat, burgundinpunainen Jacquard, aprikoosi - vaalean sininen Jacquard, musta - valkoinen - vihreä

Ethno Collection - Bolsteri

Persoonallinen Ikat- tai Jacquard kudonta. Täytetty luomuspeltillä. Kangas 100 % puuvillaa.

59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

ETHNO -sarjan kauniin ja luonnonmukaisen värikkäät joogabolsterit luovat oman ainutlaatuisen säväyksen harjoituksiin ja yksityiskohdan sisustukseen.

Sielukas Ethno –malliston kaikissa bolstereissa on irroitettava puuvillapäällinen, joka voidaan tarvittaessa irrottaa vaikka pesua varten. Jokainen bolsteri on koristeellisesti kuvioitu, joko Ikat tai Jacquard tavalla kudottua kangas. Kankaat on kudottu huolellisesti ja perinteisiä tapoja kunnioittaen, joka antaa tyynyille niiden persoonallisen etno-luonteen.

Vetoketjullisen sisätyynyn täytteenä on tarkkaan puhdistettua luomuviljeltyä spelttipalkoa. Täyte muotoutuu mukavasti ja on ekologinen valinta. Täytettä voi lisätä tai poistaa mieltymyksen mukaisesti pehmeyttä tai jämäkkyyttä lisäämään. Toisessä päässä on kätevä kantokahva.

Pyöreät putkityynyt tukevat jooga- ja pilatesharjoituksiasi. Pyöristetyn, pitkänomaisen muotonsa ansiosta voit käyttää joogarullaa venyttämään ja avaamaan rintakehää tai selkää. Yin-joogassa, palauttava joogassa tai raskaana oleville bolsteri mahdollistaa hitaat ja hallitut jooga-asennot.


Tuotetiedot:

  • Mitat: n. 65 x Ø 23 cm
  • Kangas: 100% puuvillaa
  • Täyte: luomuviljeltyä spelttipalkoa
  • Kudonta: Ikat tai Jacquard
  • Irrotettava päällinen
Pituus:
65 cm
Korkeus:
23 cm
Leveys:
23 cm
Paino:
4 kg