Fascia -duoball, korkki - 10 kpl
Fascia -duoball, korkki - 10 kpl Fascia -duoball, korkki - 10 kpl Fascia -duoball, korkki - 10 kpl Fascia -duoball, korkki - 10 kpl

Fascia -duoball, korkki - 10 kpl

Kätevä kymmenen pallon Fascia -duoball -setti edullisemmin. Studioille, liikuntakeskuksiin, urheiluseuroille yms.

$ 132.82
$ 139.81
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Kätevä kymmenen pallon Fascia -duoball -setti edullisemmin. Studioille, liikuntakeskuksiin, urheiluseuroille yms.

Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan, selän, hartioiden ja pohkeiden alueilla. Vastuullisesti tuotettu korkkimateriaali on 100% biohajoava, uusiutuva ja kierrätettävä.

Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamroller tarjoaa erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Fasciapallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta.

Soveltuu mm. hierontaan, painantaan, venytykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Voidaan käyttää lattiaa tai seinää vasten tai suoraan hoitokohtaa painaen. Aluksi voit helpottaa painetta käyttämällä esim. jumppa-alustaa.


Tuotetiedot:

  • Ympäristöystävällinen, 100% biohajoava ja kierrätettävä
  • Hygieeninen ja ihoystävällinen
  • Materiaali: korkki
  • Korkin alkuperä, Portugali
  • Koko: 8 x 16 cm.
Arvostelut 0 arvostelua