Feelmax - Coolsport, matala urheiluvarvassukka, sneaker
Feelmax - Coolsport, matala urheiluvarvassukka, sneaker Feelmax - Coolsport, matala urheiluvarvassukka, sneaker

Feelmax - Coolsport, matala urheiluvarvassukka, sneaker

Tuotetta rajoitettu erä.

Matalan mallinen varvassukka aktiivisen ihmisen jokapäiväiseen käyttöön. Huomaamattoman miellyttävät käyttää. Feelmax = luonnollinen askel.

11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Matala Feelmaxin Coolsport, sneaker -mallin urheilusukka, joka sopii myös päivittäiseen käyttöön, sillä koskaan ei tiedä milloin pääsee treenaamaan!

Tämä sukka sopii hikoileviin jalkoihin, urheiluun ja hyvinvoinnistaan välittäville. Varvassukkien jokainen varvas on erillään toisistaan ja voivat siksi olla vapaasti. Varvassukkien käyttö mahdollistaa varpaiden luonnollisemman mukautumisen askeleisiin ja ovat siksi erityisen miellyttävät käyttää.

Feelmaxin Coolsport varvassukat on suunniteltu vähentämään jalkojen hikoilua sekä hajujen ja rakkojen muodostumista. Varvassukka on valmistettu kolloidisella hopealla käsitellystä keinokuidusta ja tämä Aerosilver® nanohiukkas-käsittely hillitsee jalkojen bakteeri- ja sienikasvua huomattavasti.

Hopea on jo vuosisatoja tunnettu lääketieteessä antibakteerisena aineena, joka tappaa mikrobeja. Lääketieteessä sitä käytetään vieläkin muun muassa haavojen ja palovammojen hoidossa, mutta Feelmaxin CoolSport -varvassukissa myös tuhoamaan jalkojen pahaa hajua aiheuttavia bakteereja.


Tuotetiedot:

  • Matala malli
  • Väri: musta
  • Materiaali:
    • 80% Polyesteri
    • 18% Nailon
    • 2% muita kuituja
  • Kaksi kokovaihtehtoa: 36-41 ja 42-47


HUOM: saatavilla myös korkeampi, normaali nilkkamalli. Katso tästä: Feelmax - Coolsport, urheiluvarvassukat

Pituus:
24 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
80 g