Fitness Mad - Core Fitness Plus Treenimatto, 15 mm
Fitness Mad - Core Fitness Plus Treenimatto, 15 mm Fitness Mad - Core Fitness Plus Treenimatto, 15 mm Fitness Mad - Core Fitness Plus Treenimatto, 15 mm

Fitness Mad - Core Fitness Plus Treenimatto, 15 mm

34,93 €
49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä matto on täydellinen pilatesharjoitteluun ja muuhun mattotreeniin. Matto on 15 mm paksu, joten siitä saa todella hyvän pehmusteen. Pehmeä matto on sopiva, jos harjoittelussa on esimerkiksi paljon hyppyjä tai ranteet, polvet tai häntäluu painavat ikävästi ohuella matolla. 

Matto on paksumpi versio 10 mm Core Fitness -matosta. Maton materiaali on suljettu solurakenne, joten se ei ime kosteutta ja kerää itseensä likaa. Matto on helppo pitää puhtaana, eikä sitä tarvitse pestä. Puhtaana pitoon riittää pyyhkiminen nihkeällä rätillä jokaisen harjoituksen jälkeen. Puhdistukseen voi käyttää mietoa saippuaa.

Kokonsa vuoksi tämä matto sopii parhaiten harjoitteluun kotona, sillä sen kantaminen uusiin treenipaikkoihin ei välttämättä ole kovin kätevää. Tuotteen mukana ei tule kantohihnaa. Kuntosaleille ja muille ammattilaisille, jotka harkitsevat tätä tuotetta asiakkailleen, on vaihtoehtona matto pujotusrei'illä.


Tuotetiedot:

  • Koko: 15 mm x 182 cm x 58 cm
  • Paino: 1,65 kg
  • Väri: sininen
  • Materiaali: NBR vaahtomuovi
  • Tuote ei sisällä DOP- tai AZO-yhdisteitä, raskasmetalleja tai fenolia.
  • Huolto: pyyhi puhtaaksi jokaisen harjoittelukerran jälkeen nihkeällä pyyhkeellä
Pituus:
1 cm
Korkeus:
60 cm
Leveys:
182 cm
Paino:
1.65 kg