Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti
Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti

Fitness Mad - Trigger Ball, hierontapallosetti

Kolmen pallon setti hierontapalloja. Avaa jännitys lihaksista ja mielestäsi!

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Nämä Fitness Madin piikikkäät faskiapallot ovat täydellinen valinta itsehierontaan. Tätä kolmen pallon settiä voidaan esimerkiksi käyttää helpottamaan lihasjännitystä, joka auttaa vapauttamaan toksiineja ja parantamaan verenkiertoa. Kevyt ja huomaamaton setti voidaan kätevästi heittää harjoituskassin pohjalle käytettäväksi ennen ja jälkeen treenin.

Hierontapallot sopivat eri käyttötarkoituksiin, koska sarja tarjoaa sinulle kolme erilaista kovuutta. Niitä voi käyttää asteittain yhden alueen kuntoutuksessa tai vaihdella kovuuksia eri vartalon osien hieronnassa.

Käyttövinkkejä:

Valitse sopiva kovuus ja rullaa hierontapalloa sillä alueella joka tarvitsee hierontaa:

  • Alaselän hieronnassa aloita istuma-asennosta. Aseta pallo selän ja tuolin tai seinän väliin
  • Pohkeet saa kätevästi hierottua istumalla tai makaamalla lattialla samalla kun hellävaraisesti pyörittelee palloa pohkeen ja lattian välissä
  • Hartiat ja yläselkä. Aseta pallo hartioiden/lapojen välille ja tue itsesi seinää vasten. Pyörittele palloa laajalla alalla koko yläselän alueella. Liike on helpoin suorittaa seisten.
  • Niska- ja olkapääalueen hierontaan pyörittele palloa niskalla pitelemällä palloa kädessäsi. Samat tekniikka sopii myös käsivarsien hierontaan.


Tietoa tuotteesta:

Mitat: 

  • Pallon halkaisija 6,5cm

Kovuudet:

  • Vaalean sininen - pehmeä
  • Vihreä - medium
  • Harmaa - kova

Materiaali: PVC


Varoitus: Ellei käyttöä ole erikseen suositeltu ammattilaisen toimesta tämä tuote ei sovellu käytettäväksi henkilöillä joilla on selkävaivoja tai henkilöille joilla on selkäkipuja.

hierontapallot, mobilisaatiopallot, faskiapallot, hermopiste

Pituus:
8 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
22 cm
Paino:
250 g
Samankaltaiset tuotteet