Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet
Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet

Vastuskuminauha, Medium, 150 x 15 cm, 10 kpl & ohjeet

10 vastuskuminauhan setti medium -vastuksella. Vastuskuminauhojen mukana tulee ohjekirja kokonaisvaltaiseen koko kehon treeniin.

$ 69.14
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tämä keskiraskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii kohtalaisen hyväkuntoisille ja niille, jotka ovat jo tuttuja vastuskuminauhoilla treenaamisen kanssa. 

10 vastuskuminauhan paketti, jossa jokaisen vastuskuminauhan mukana tulee opasvihko. Opasvihon avulla on helppo aloittaa harjoittelu. Opasvihossa on pääliikkeet kokovartalon harjoittamiseen. 

Saatavilla myös kevyenä (Light) ja vahvana (Strong) versiona. 10 paketin sijaan saatavilla myös 15 metrin rullana.

Vastuskuminauha on upean monipuolinen treeniväline, joka sopii jokaiselle tasosta riippumatta. Se mahtuu pieneen tilaan ja on siksi joka kodin perustreeniväline. Vastuskuminauha on myös helppo ottaa mukaan matkalle, mökille tai kuntosalille. Vastuskuminauha sopii sekä lämmittelyyn, varsinaiseen treeniin että loppuverryttelyyn. Vastuskuminauhalla saa harjoiteltua koko kropan läpi tehokkaasti, eikä sen käyttöönotto vaadi pitkää perehtymistä tai kuntoilutaustaa. Monipuolisuutensa ja helppoutensa vuoksi vastuskuminauha on yksi upeimmista välineistä harjoitteluun.


Tuotetiedot:

  • Vastuksen voimakkuus: keskiraskas, sopii kohtalaisen hyväkuntoisille
  • Koko: 150 cm x 15 cm
  • Määrä: 10 kappaletta
  • Huom. Sisältää lateksia, älä käytä tuotetta, mikäli olet allerginen lateksille


Hoito-ohjeet:

Vastusnauha on valmistettu lateksista, joka on orgaaninen luonnollinen aine, joka hajoaa ja heikkenee ajan myötä. Siksi se tulisi suojata äärimmäisiltä lämpötiloilta, kemikaaleilta, hajusteilta, hieltä ja kosteudelta, jotka kaikki voivat nopeuttaa tuotteen heikkenemistä.

Tuotteen oikeanlainen säilytys auttaa pidentämään tuotteen käyttöikää. Vastusnauha tulee avata tasaiselle ja pölyttää talkilla ajoittain. Tämä estää kumia tarttumasta yhteen lämpimänä ja helpottaa solmujen tekemistä ja irrottamista.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
12 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
2.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua