Suitsuke, Palo Santo, Hexa
Suitsuke, Palo Santo, Hexa

Suitsuke, Palo Santo, Hexa

Extra-pitkät suitsuketikut, joiden paloaika on jopa 45 minuuttia.

$ 3.08
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Palo Santo suitsuke tulee Etelä-Amerikasta, ja se on tunnettu "pyhästä" makeasta aromistaan. Extra-pitkät suitsuketikut, joiden paloaika on jopa 45 minuuttia.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100% luonnontuotteita. 

Palo Santo on hyvin suosittu, makeaja lämmin puun tuoksu. Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta. Tuoksu kohottaa mielialaa, ja sopii loistavasti esimerkiksi meditaatiohetkeen tai joogaan.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 45 min. 


Tuotetiedot:

  • Paloaika: noin 45 min (per tikku)
  • Santelipuun ja yrttien tuoksu, makea ja täyteläinen
  • Peittää epämiellyttäviä hajuja.


Pituus:
20 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua