Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe
Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Pinkki (BRIGHT PINK) Limen vihreä (LIME) Sininen (SKY BLUE) Viininpunainen (AUBERGINE) Violetti (PURPLE)

Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Joogapyyhe on monikäyttöinen. Aseta pyyhe lattialle siten, että pyyhkeessä olevat pienet silikoninapit ovat alaspäin ja saat liukumattoman joogamaton mille tahansa tasaiselle alustalle. Pyyhe toimii yksinkertaisena joogamattona matkalla. Se on kevyt ja helppo ottaa mukaan.


Grip Dot mattopyyhe sopii täydellisesti joogaan ja pilatekseen. Se on erinomainen valinta hikisiin harjoitteisiin kuten Hot Joogaan, mutta sopii loistavasti kaikkeen liikuntaan, jossa tarvitset pitoa alustaan. Pyyhkeen pohjassa on pienet silikoninappulat, joiden ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan maton päällä. Pyyhe myös suojaa mattoa. Pyyhe on erittäin imukykyinen ja helppo pitää puhtaana. Kosteus aktivoi tartuntapinnan käsien ja jalkojen alla.

Pyyhe kestää konepesun, jopa satoja kertoja muuttumattomana.


Värit: sininen, vihreä, viininpunainen, violetti, vaaleanpunainen.

Koko: 183 cm x 60 cm

Konepestävä polyesterimikrokuitupyyhe silikonipitonapeilla.

Paino 0,8 kg.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
12 cm
Leveys:
32 cm
Paino:
900 g