Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe
Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe Pinkki Limen vihreä Sininen Viininpunainen Violetti

Yoga Mad - Grip Dot, joogapyyhe

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Erittäin imukykyinen Grip Do joogapyyhe on kätevä tuote joogaan. Voit käyttää sitä yksinään ohuena ja paikallaan pysyvänä joogamattona käyttämällä sitä pienet silikonipisteet alaspäin. Pidon lisäämiseksi joogaan aseta tuote joogamaton päälle pisteet ylöspäin. Hygienian lisäämiseksi yleisissä kuntoilutiloissa joogapyyhkeen voi laittaa kaikkien käytössä olevan joogamaton päälle. 

Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi Hot joogassa tai Power joogassa tai muussa joogassa, jossa hikoillaan paljon ja jokaisen treenin jälkeen joogamatto kaipaisi perusteellista pesua. Joogapyyhe on myös kätevä matkajoogamattona, sillä se mahtuu pieneen tilaan ja sopii jokaiseen laukkuun. Joogapyyhkeen mukana tulee verkkkokassi, jossa sitä voi säilyttää.


Tuotetiedot:

  • Koko: 183 cm x 60 cm
  • Paino: 0,8 kg
  • Materiaali: erittäin imukykyinen polyesteri, jossa silikonipisteitä

Hoito-ohje - Ensimmäisellä pesukerralla pese erillään muista tekstiileistä. Yksi kolmasosa normaalisti pesujauheen määrästä on riittävästi. Konepesu 40°C. Älä käytä valkaisuainetta, sillä se voi rikkoa kuituja. Älä käytä huuhteluainetta, sillä se voi päällystää kuidut niin, että niiden imukyky heikkenee. Kuivaus koneessa vain matalalla lämpötilalla.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
12 cm
Leveys:
32 cm
Paino:
800 g