Palo Santo suitsuke, Hexa
Palo Santo suitsuke, Hexa

Palo Santo suitsuke, Hexa

Mielialaa kohottava, makea ja lämmin tuoksu. Loistava lisä meditaatioon tai joogaan.

$ 3.13
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
5%
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Mielialaa kohottava, makea ja lämmin tuoksu. Loistava lisä meditaatioon tai joogaan.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100% luonnontuotteita. 

Palo Santo suitsuke tulee Etelä-Amerikasta, ja se on tunnettu "pyhästä" makeasta aromistaan. Vain harvat ihmiset voivat olla ihastumatta tähän makeaan ja lämpimään, puiseen tuoksuun. Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta. Tuoksu kohottaa mielialaa, ja sopii loistavasti esimerkiksi meditaatiohetkeen tai joogaan.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 1 tunti. 


Tuotetiedot:

  • Pakkauskoko: 20 tikkua
  • Pitkä paloaika: noin 1 h (per tikku)
  • Hedelmäinen tuoksu, makea ja täyteläinen
  • Hedelmäinen tuoksu peittää alleen epämiellyttäviä hajuja.


Pituus:
20 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua