HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa
HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa Hiilenmusta Metsänvihreä Raw cotton (luonnonvalkoinen)

HETKI jooga- ja meditaatiotyyny, puuvilla, 3 värivaihtoehtoa

Tattaritäytteinen meditaatiotyyny auttaa sinua löytävään mukavamman istuma-asennon ja pääsemään syvemmälle rentoutumisen tasolle.

$ 37.85
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tattaritäytteinen meditaatiotyyny auttaa sinua löytävään mukavamman istuma-asennon ja pääsemään syvemmälle rentoutumisen tasolle.

Pitkään ja ryhdikkäästi lattialla istuminen voi osoittautua yllättävän haastavaksi, siksi tattariakanoilla täytetty tyyny on mainio lisä meditaatio- tai joogaharjoituksiin. Tyyny tukee lonkkaa ja selkää, mahdollistaen mukavan ja rennon istuma-asennon. Sopii käytettäväksi myös tavallisena lattiatyynynä. 

Tyynyä on helppo muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Sisätyynyssä on kätevä vetoketju, joten täytteen määrää voidaan lisätä tai vähentää sopivan korkeuden löytämiseksi. Tyynynpäällinen on ommeltu vahvasta puuvillakankaasta ja se on pestävä. 


Tuotetiedot:

 • Jooga- ja meditaatiotyyny puuvillaisella päällisellä
 • Tukee lonkkaa ja selkää, auttaen löytämään hyvän istuma-asennon
 • Mitat: ⌀30x16 cm
 • Materiaalit:
  • Päällinen 100 % puuvillaa
  • Sisätyyny puuvillaa
  • Täyte tattaria
 • Oeko-Tex sertifioitu
 • Valmistettu Euroopassa.

Pesuohje (päällinen):

 • Käsinpesu haalealla vedellä
 • Ripustuskuivatus (ei saa käyttää kuivausrumpua)
 • Pestään erikseen.


Pituus:
30 cm
Korkeus:
16 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
2300 g
Arvostelut 5 4 arvostelua
Naurettava halvalla laatu tyyny
Aivan loistava tyyny. Sopiva korkeus ja tarpeeksi napakka.
Hyvä tuote
Ensin kehut nopeasta toimituksesta. Tyyny saapui tosi hyvin pakattuna pahvilaatikkoon ja toimitus oli nopeaa. Yhden päivän käyttökokemuksen perusteella tämä on just sellainen mitä olen hakenut. Hyvä koko, ei liian leveä ja sopivan korkuinen pitkäjalkaiselle, niin koivet mahtuvat hyvin lotuksessa istumiseen ja jäävät juuri hyvälle korkeudelle. Muotoutuu hyvin istuessa eikä ole liukas. Suoristaa hyvin lantion/selän asentoa ja vähentää painetta jaloista. Päälliskangas vaikuttaa kestävältä. Ainut mikä mietityttää, on päälliskankaan vetoketju, joka on tosi ohkanen, mutta harvoin sitä tarvii availla. Sisätyyny on myös hyvin tehty ja täyte pysyy hyvin sisällä. Ei oikeastaan mitään moitittavaa. Minun käyttötarkoitukseeni juuri oikea tuote todella hyvään hintaan.
Ssss
Ssss
Napakka ja laadukas
Hyvä ostos.