Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm
Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm

Ilmajooga trapetsitanko/levitin, 60 cm

60 cm levitystanko/-trapetsi muuntaa yhden pisteen kiinnityspisteen kahdeksi. Hyödyllinen tuote, mikäli käytössäsi on vain yksi kiinnityspiste.

122,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä levitystanko muuttaa yhden kiinnityspisteen ilmajoogakankaan kahden kiinnityspisteen kankaaksi. Jos ilmajoogakankaasi tai trapetsin kiinnitykseen on käytössä vain yksi kiinnityspiste, tämä tuote voi olla sinulle todella hyödyllinen. Levittimen avulla voit kirjaimellisesti levittää ilmajoogakankaan avautumista levälleen ja saada kankaan väliin enemmän tilaa.

Levitystanko on valmistettu teräksestä ja sen pinta on korkealaatuisesti jauhemaalattu ja musta. Tanko on 60 cm leveä ja tangon päissä on 10 cm korkea ja 5 cm leveä päätypalkki. Teräsvaijerit on myös valmistettu erittäin korkeatasoisesti ja ne jatkavat tämän trapetsin/-levitinpalkin tyylikästä mustaa teemaa.

Tämän tuotteen mukana toimitetaan 1 x 60cm levitin, 2 x 50cm mustat teräsvaijerit ja 5 x lukkolenkkiä. Tuotteen sallittu kuormitus on 150 kg.


Tuotetiedot:

  • Valmistaja: Firetoys Aerial
  • Valmistusmaa: UK, Englanti
  • Materiaali: teräs
  • Väri: musta, jauhemaalattu
  • Sallittu kuormitus (WLL): 150 kg (330 lbs)
Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
650 g