Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m
Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m

Ilmajoogakangas 2,8 m x 10 m

10 metriä pitkä ilmajoogakangas. Lisäpituus antaa lisää muunnteltavuutta ilmajoogaan.

133,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Paketti, joka sisältää ilmajoogakankaan ja sen mukana tulevat kaksi, valmiiksi ilmajoogakankaaseen sidottua metallirengasta ilmajoogakankaan ripustamiseksi. Kattokannatin tai muu vastaava kiinnityspiste tulee tilata erikseen.

10m metriä ilmajoogakangasta!

Pidempi ilmajoogakangas mahdollistaa mm. korkeammalle ulottuvat liikkeet, ja teet jopa ilma-akrobatista tuttuja temppuja. Lisäksi se antaa lisämuunnteltavuutta liikeeisiin ja korkeudensäätöön.

Tämä ensiluokkainen ilmajoogakangas lennättää sinut suoraan ulos boksista. Turvatestattu ja -luokiteltu hammock on valmiiksi solmittu siihen tarkkaan valituilla ja käyttöön soveltuvilla solmuilla. Solmuissa on valmiina metallilenkit helppoa kiinnittämistä varten. Tämä tarkoittaa sitä, että kankaan voi halutessaan ripustaa kattoon yhdestä tai kahdesta pisteestä. 


Ilmajoogaa

Ilmajooga tai air jooga on fantastinen ilmiö, joka on lyhyessä ajassa valloittanut monen modernin nykyjoogin sydämen. Joogit suosivat ilmajoogaa, koska sen avulla monet liikkeet saavat lisää syvyyttä, liikkuvuutta ja lisätuen ansiosta monimutkaisemmatkin asanat onnistuvat. Joillekin ilmajooga mahdollistaa tiettyjen liikkeiden tekemisen tai sen avulla saa aivan uusia kokemuksia joogan parissa. Ilmajoogalla on todettu olevan vaikutuksia ryhdin sekä keskivartalon tuen parantumiseen. 

TREENIKAMAT. fi:n  ilmajoogakankaalla et tingi laadusta - haluamme tarjota parasta. Kaikki silkit/kankaat ovat tarkkaan testattuja turvallisuuden takaamiseksi. Kankaat ovat solmittuja valmiiksi metallilenkkeihin, mikä mahdollistaa kankaan ripustamisen yhteen tai kahteen pisteeseen.


Tekniset tiedot:

Kankaan ruhtinaallisen 2,8m leveyden ansiosta voit koko pituudelta uppoutua kankaan syövereihin ja viettää kokonaisvaltaisen meditaatiosession tai tehdä vaikka spagaatin. Toisaalta 10 metrin pituuden ansiosta kankaassa riittää säätövaraa eri pituisille joogeille. 10 metrin pituus on tarpeen todella korkeissa tiloissa silloin kun kuuden metrin kangas ei riittäisi. Kun on tarvetta päästä säätämään nopeasti ja turvallisesti ilmajoogakankaan korkeutta esim. studiolla kannattaa hankkia Daisy Chain/säätöhihna. Daisy Chainissa on useita erillisiä silmukoita, joilla säätö onnistuu nopeasti ilman solmujen avaamista.

Ilmajoogakangas joustaa vain noin 10% koko pituudella. Se tarkoittaa sitä, että vaikka vyötäröllä tai kainaloiden alla olisi ohuelti kangasta antaa se vielä riittävästi liikkeisiin joustoa tuntuen miellyttävältä.

Jokainen kangas on tarkastettu ja testattu ennen kuin ne on pakattu ja lähetetty sinulle. Kankailla on WLL (working load limit) suurin sallittu kuormitus 172 kg.


Ominaisuudet:

 • Valmistusmaa: Englanti
 • Valmistaja: Firetoys Aerial
 • Materiaali: 100% Nylon
 • Keskimääräinen alaspäin suuntautuva venyvyys: 10% (medium)
 • Langan paksuus: 40
 • Maksimipaino: 172kg

Valmistaja: Firetoys UK

Firetoys on englantilainen ilma-akrobatia/sirkus -välineisiin erikoistunut yritys, jolla on yli 10 vuoden kokemus ja tieto alan korkeista turvallisuusvaatimuksista. Myös kaikki aerial -joogakankaat ja kiinnitystarvikkeet noudattavat samoja laatustandardeja, joissa ei tehdä kompromisseja turvallisuuden kustannuksella.

Kaikki Firetoys -ilmajoogakankaat valmistetaan, testataan, kootaan ja pakataan UK:ssa. Jokaisesta kangaserästä lähetetään näyte riippumattoman tahon testattavaksi ja jokainen kangas tarkistetaan silmämääräisesti virheettömäksi ennen myyntiin vapauttamista. Jos kuitenkin havaitset kankaassa jotain huomautettavaa tai kaipaat lisäinfoa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Firetoys ilmajoogakankaan pesu/hoito-ohje:

 • Firetoys ilmajoogakankaat voi pestä koneessa. Pestessä on hyvä tilaisuus samalla tarkistaa kankaan kunto.
 • Pese aina vain yksi kangas kerrallaan erikseen muusta pyykistä.
 • Käytä mietoa pesuainetta. 
 • Pese kylmällä vedellä hienopesuohjelmalla. 
 • Ei rumpukuivausta, koska tämä vahingoittaa kankaan kuituja heikentäen sen vahvuutta ja turvallisuutta.
 • Kuivaa kangas sisätiloissa. Jos harjoittelupaikka on hyvin ilmastoitu, voit antaa sen kuivua myös kiinnityspisteeseensä ripustettuna.
 • Vältä kankaan kuivattamista ulkona tai altistamista UV -säteille. Tämä vahingoittaa kangasta heikentäen sen vahvuutta ja turvallisuutta.
 • Annathan kankaan kuivua kunnolla ennen sen käyttöä.

Suuremmissa erissä kysy tarjous asiakaspalvelustamme tai soita 050 466 7269.

Voit kysyä muiden värien tai loppuneiden kankaiden saatavuutta asiakaspalvelustamme!


Pituus:
22 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
500 g