Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet
Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet Musta Valkoinen Hopea Turkoosi Metsän vihreä Oranssi Punainen Pinkki Lila Laventeli Keltainen Sininen Tumma vihreä Kastanjanruskea / Maroon

Ilmajoogakangas + 1 pisteen kiinnitystarvikkeet

Tuotepaketin sisältö: ilmajoogakangas, 40 cm korkeussäädin (Daisy Chain) ja kaksi ruuvilukitteista karabiineria.

$ 165.37
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Paketti, joka sisältää ilmajoogakankaan sekä tarvikkeet kankaan ripustamiseksi yhdestä kiinnityspisteestä. Kattokannatin tai muu vastaava kiinnityspiste tulee tilata erikseen.

Tämä paketti sisältää yhden 2,8 m x 6 m ilmajoogakankaan (väri valittavissa), kaksi teräksistä sulkurengasta ja yhden Daisy Chainin/korkeudensäätimen (40 cm). Kankaat ovat solmittuja valmiiksi metallilenkkeihin. 

Hyötynä yhden pisteen kiinnityksessä on edullisempi ja yksinkertaisempi ripustaminen vain yhden kiinnitysankkurin varaan. Osa ihmisistä mieluummin harrastavat tällaista ilmajoogatyyliä, koska he pitävät sen ”ekstra”monipuolisuudesta ja liikkuvuuden lisäyksestä.

Joka tapauksessa, henkilökohtaisilla mieltymyksillä on suurin merkitys ilmajoogakankaan ripustamisessa ja riippumatta tyylistä, tuottaa ilmajooga suurenmoisia tunteita.

TREENIKAMAT. fi:n ilmajoogakankaalla et tingi laadusta - haluamme tarjota parasta. Kaikki silkit/kankaat ovat tarkkaan testattuja turvallisuuden takaamiseksi. Kaikissa tuotteissa tulee mukana todistus maksimipaino- ja murtolujuusluokituksista. VAROITUS: tuotteita joilla ei ole näitä luokituksia tai todistuksia EIVÄT OLE TURVALLISIA! 

Mukaan tuleva Daisy Chain on 40 cm pitkä ja valmistettu vahvasta 15 mm paksusta nylonista. Daisy Chain mahdollistaa nopean ja turvallisen ilmajoogakankaan korkeuden säädön. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat Daisy Chainit ovat näissä jokainen silmukka luokiteltu kestämään vähintään 23kN murtolujuus. 

Mukana tulee kaksi itselukittuvaa sulkurengasta (murtolujuus 25kN) jotka ovat kestäviä ja monikäyttöisiä. Sulkurenkaissa on turvallinen porttilukitusmekanismi ja leveä käyttöä helpottava 15 mm aukko.


Kankaan tekniset tiedot:

Kankaan ruhtinaallisen 2,8m leveyden ansiosta voit koko pituudelta uppoutua kankaan syövereihin ja viettää kokonaisvaltaisen meditaatiosession tai tehdä vaikka spagaatin. 6 metrin pituuden ansiosta kankaassa riittää säätövaraa eri pituisille joogeille.

Ilmajoogakangas joustaa vain noin 10% koko pituudella. Se tarkoittaa sitä, että vaikka vyötäröllä tai kainaloiden alla olisi ohuelti kangasta antaa se vielä riittävästi liikkeisiin joustoa tuntuen miellyttävältä.

Jokainen kangas on tarkastettu ja testattu ennen kuin ne on pakattu ja lähetetty. Kankailla on WLL (working load limit) suurin sallittu kuormitus 172 kg.


Ominaisuudet:

  • Valmistusmaa: Englanti
  • Valmistaja: Firetoys Aerial
  • Materiaali: 100% Nylon
  • Keskimääräinen alaspäin suuntautuva venyvyys: 10% (medium)
  • Langan paksuus: 40
  • Maksimipaino: 172kg


Sisältö:

  • 1 x ilmajoogakangas (väri valittavissa)
  • 2 x metallilenkit (valmiina kankaaseen sidottuna)
  • 1 x Daisy Chain (40 cm)
  • 2 x ruuvilukitteista sulkurengasta

Saatavilla erikseen myös 125cm säätöhihnat ja slingit.

Suuremmissa erissä kysy tarjous asiakaspalvelustamme sähköpostilla tai soita 050 466 7269. Voit kysyä myös muiden värien saatavuutta asiakaspalvelustamme!


Blogitekstimme ilmajoogakankaan kiinnittämisestä yhteen ja kahteen kiinnityspisteeseen: Ilmajoogakankaan kiinnitys yhdestä vai kahdesta pisteestä?

Arvostelut 4 1 arvostelu
Ilmajoogaliinat
Kestäviltä tuntuu. Valittiin väriksi valkoinen, toivottavasti pysyvät siisteinä.