Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet
Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet Musta Valkoinen Hopea Turkoosi Metsän vihreä Oranssi Punainen Pinkki Lila Laventeli Keltainen Sininen Tumma vihreä Maroon

Ilmajoogakangas + 2 pisteen kiinnitystarvikkeet

Tuotepaketin sisältö: ilmajoogakangas, kaksi 40 cm korkeussäädintä (Daisy Chain) ja neljä ruuvilukitteista karabiineria.

$ 216.57
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Paketti, joka sisältää ilmajoogakankaan sekä tarvikkeet kankaan ripustamiseksi kahdesta kiinnityspisteestä. Kattokannatin tai muu vastaava kiinnityspiste tulee tilaa erikseen.

Tämä paketti sisältää yhden 2,8 m x 6 m ilmajoogakankaan (väri valittavissa), neljä teräksistä sulkurengasta ja kaksi Daisy Chainia (40 cm). Kankaat ovat solmittuja valmiiksi metallilenkkeihin. Tämä paketti on suunniteltu kahden pisteen kiinnitykseen. Kahden pisteen kiinnitys verrattuna yhden pisteen ripustamiseen antaa enemmän tilaa ja helpottaa kankaan hallittavuutta ja käyttöä. Kiinnittäminen on asteen haastavampaa koska tarvitaan kaksi erillistä kiinnityspistettä.

TREENIKAMAT. fi:n ilmajoogakankaalla et tingi laadusta - haluamme tarjota parasta. Kaikki silkit/kankaat ovat tarkkaan testattuja turvallisuuden takaamiseksi. Kaikissa tuotteissa tulee mukana todistus maksimipaino- ja murtolujuusluokituksista. VAROITUS: tuotteita joilla ei ole näitä luokituksia tai todistuksia EIVÄT OLE TURVALLISIA!

Mukana tulevat Daisy Chainit ovat 40 cm pitkiä ja valmistettu vahvasta 15 mm paksusta nylonista. Daisy Chain mahdollistaa nopean ja turvallisen ilmajoogakankaan korkeuden säädön. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat Daisy Chainit ovat näissä jokainen silmukka luokiteltu kestämään vähintään 23kN murtolujuus. 

Mukana tulee neljä itselukittuvaa sulkurengasta (murtolujuus 25kN) jotka ovat kestäviä ja monikäyttöisiä. Sulkurenkaissa on turvallinen porttilukitusmekanismi ja leveä käyttöä helpottava 18mm aukko.


Kankaan tekniset tiedot:

Kankaan ruhtinaallisen 2,8 m leveyden ansiosta voit koko pituudelta uppoutua kankaan syövereihin ja viettää kokonaisvaltaisen meditaatiosession tai tehdä vaikka spagaatin. Toisaalta 6 metrin pituuden ansiosta kankaassa riittää säätövaraa eri pituisille joogeille.

Ilmajoogakangas joustaa vain noin 10% koko pituudella. Se tarkoittaa sitä, että vaikka vyötäröllä tai kainaloiden alla olisi ohuelti kangasta antaa se vielä riittävästi liikkeisiin joustoa tuntuen miellyttävältä.

Jokainen kangas on tarkastettu ja testattu ennen kuin ne on pakattu ja lähetetty sinulle. Kankailla on WLL (working load limit) suurin sallittu kuormitus 172 kg.


Ominaisuudet:

  • Valmistusmaa: Englanti
  • Valmistaja: Firetoys Aerial
  • Materiaali: 100% Nylon
  • Keskimääräinen alaspäin suuntautuva venyvyys: 10% (medium)
  • Langan paksuus: 40
  • Maksimipaino: 172kg


Sisältö:

  • 1 x ilmajoogakangas (väri valittavissa)
  • 2 x metallilenkit
  • 2 x Daisy Chain (40 cm). 
  • 4 x ruuvilukitteista sulkurengasta


Saatavilla erikseen myös 125cm säätöhihnat ja slingit.

Suuremmissa erissä kysy tarjous asiakaspalvelustamme sähköpostilla tai soita 050 466 7269.Voit kysyä muiden värien saatavuutta asiakaspalvelustamme!


Blogitekstimme ilmajoogakankaan kiinnittämisestä yhteen ja kahteen kiinnityspisteeseen: Ilmajoogakankaan kiinnitys yhdestä vai kahdesta pisteestä?

Arvostelut 0 arvostelua