Joogakortit mietelauseilla
Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla Joogakortit mietelauseilla

Joogakortit mietelauseilla

Mygan inspiroivissa joogakorteissa on jopa 70 erilaista asanaa ja mietelausetta, jotka auttavat sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

$ 7.48
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Mygan inspiroivissa joogakorteissa on jopa 70 erilaista asanaa ja mietelausetta, jotka auttavat sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

Kortit on jaettu kolmeen eri ryhmään: seisten, istuen ja makuultaan tehtävät asanat. Eri kategoriat erottaa toisistaan korttien väreistä. Voit helposti luoda erilaisia joogaharjoituksia, esimerkiksi valitsemalla muutaman kortin kutakin väriä, tai keskittymällä vain yhteen väriin. Jokaisessa kortissa on lisäksi teemaan sopiva positiivinen mietelause.

Joogakortteja voi käyttää monipuolistamaan omaa harjoitusta (kotona treenatessa tulee usein valittua samat tutut asanat). Kortit sopivat hyvin sekä aloitteleville että kokeneille harrastajille. Tarvittaessa voit soveltaa liikkeitä omalle tasollesi sopiviksi. Kortit ovat hauska lisä myös lasten kanssa harjoitteluun ja erinomainen lahjaidea joogasta kiinnostuneelle. Pieni korttipakka kulkee helposti mukana myös matkoilla.


Tuotetiedot:

  • 70 joogakorttia
  • Jokaisessa kortissa on kuvallinen ohje, asanan nimi sekä mietelause
  • Kortit ovat englanninkieliset
  • Monipuolistaa joogaharjoittelua kotona.


Pituus:
6 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua