Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm
Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm

Joogamatto, Aubergine Swirl, 6 mm

Tämä kaunis, tumman violetti joogamatto tarjoaa riittävästi pehmustetta ja maatukea monipuoliseen joogaharjoitteluun aina yinistä astangaan.

$ 59.09
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä kaunis, tumman violetti joogamatto tarjoaa riittävästi pehmustetta ja maatukea monipuoliseen joogaharjoitteluun aina yinistä astangaan. 

6 mm paksu matto tarjoaa riittävästi pehmustetta ja tukea rauhallisiin joogaharjoituksiin, pirteä väri puolestaan kutsuu sykettä nostattavaan treeniin. 6 mm mattoa suositellaan myös joogeille, jotka kaipaavat hieman enemmän pehmustetta polvien ja ranteiden alle. Gaiam joogamatot valmistetaan erittäin kestävästä PVC:stä, ja niillä on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu. Materiaali ei sisällä lainkaan lateksia tai haitallisia ftalaatteja. Pinnan tekstuuri tuo mattoon lisää pitoa, joten se ei lipsu käsien ja jalkojen alla. 

Valmistajan hoito-ohjeet: Joogamatot voivat vapauttaa voimakkaan, mutta vaarattoman hajun, kun ne avataan pakkauksesta ensimmäisen kerran. Tuuleta mattoa avoimena 2-3 päivää ennen käyttöä. Pistepuhdistus Gaiamin omalla joogamattopesulla tai kostealla liinalla, kylmällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaamista, ehkäistäksesi värien leviämistä. Anna kuivua kunnolla ennen rullaamista. Matto voi haalistua ja haurastua, jos se on pitkiä aikoja alttiina auringon valolle. Suosittelemme säilyttämään maton joogamattokassissa, kun sitä ei käytetä.


Tuotetiedot:

  • 6 mm paksu joogamatto
  • Luistamaton pinta
  • Materiaali: PVC
    • Ei sisällä DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, ja DNOP ftalaatteja
  • Kevyt ja kestävä 
  • Mitat noin: 173 x 61 cm
  • Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.


Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
62 cm
Paino:
1.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua