Joogamatto, Celestial Green, 5 mm
Joogamatto, Celestial Green, 5 mm Joogamatto, Celestial Green, 5 mm Joogamatto, Celestial Green, 5 mm Joogamatto, Celestial Green, 5 mm

Joogamatto, Celestial Green, 5 mm

Kaunis Celestial-joogamatto tuo uutta inspiraatiota joogaharjoitukseesi.

$ 49.32
Sisältää alv. 24 %

Kaunis Celestial-joogamatto tuo uutta inspiraatiota joogaharjoitukseesi.

5 mm paksu joogamatto tarjoaa hyvän tuen maasta, vaimentaen samalla tarpeeksi polvien ja ranteiden alla. Maton teksturoitu "tahmea" pinta varmistaa erinomaisen pidon. Tämä klassinen matto sopii loistavasti erilaisiin joogatyyleihin, etenkin Flowhun ja Power-joogaan. Matto on valmistettu erittäin kestävästä PVC:stä, ja sillä on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu. Materiaali ei sisällä lainkaan lateksia tai haitallisia ftalaatteja. Kaunis salvianvihreä mandala-kuviointi.

Valmistajan hoito-ohjeet: Joogamatot voivat vapauttaa voimakkaan, mutta vaarattoman hajun, kun ne avataan pakkauksesta ensimmäisen kerran. Tuuleta mattoa avoimena 2-3 päivää ennen käyttöä. Pistepuhdistus Gaiamin omalla joogamattopesulla tai kostealla liinalla, kylmällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaamista, ehkäistäksesi värien leviämistä. Anna kuivua kunnolla ennen rullaamista. Matto voi haalistua ja haurastua, jos se on pitkiä aikoja alttiina auringon valolle. Suosittelemme säilyttämään maton joogamattokassissa, kun sitä ei käytetä.


Tuotetiedot:

  • 5 mm paksu joogamatto
  • Luistamaton pinta
  • Materiaali: PVC, lateksiton
  • Kevyt ja kestävä 
  • Mitat noin: 173 x 61 cm
  • Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.


Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
67 cm
Paino:
2 g
Arvostelut 0 arvostelua