Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm
Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm

Käännettävä joogamatto, Inner Peace, 6 mm

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Värikäs, kuvioitu joogamatto kerää varmasti ihasteluja ja piristää omaa mielialaa.

$ 63.03
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Käännettävä, värikäs, kuvioitu joogamatto kerää varmasti ihasteluja ja piristää omaa mielialaa. 

Onko päivän valinta avautuva lootuksenkukka, vai suositko kenties geometrista Zen-kuviota? Maton molemmat puolet ovat yhtä pitäviä, joten voit käyttää sitä kummin päin tahansa.

6 mm paksu matto tarjoaa riittävästi pehmustetta ja tukea rauhallisiiin joogaharjoituksiin, pirteä väri puolestaan kutsuu sykettä nostattavaan treeniin – sinä päätät! Paksumpaa, 6 mm mattoa suositellaan myös joogeille, joilla on ongelmia esimerkiksi polvien tai ranteiden nivelissä. Matto on valmistettu erittäin kestävästä PVC:stä, ja sillä on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu. Materiaali ei sisällä lainkaan lateksia tai haitallisia ftalaatteja. Pinnan tekstuuri tuo mattoon lisää pitoa, joten se ei lipsu käsien ja jalkojen alla. 

Valmistajan hoito-ohjeet: Joogamatot voivat vapauttaa voimakkaan, mutta vaarattoman hajun, kun ne avataan pakkauksesta ensimmäisen kerran. Tuuleta mattoa avoimena 2-3 päivää ennen käyttöä. Pistepuhdistus Gaiamin omalla joogamattopesulla tai kostealla liinalla, kylmällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaamista, ehkäistäksesi värien leviämistä. Anna kuivua kunnolla ennen rullaamista. Matto voi haalistua ja haurastua, jos se on pitkiä aikoja alttiina auringon valolle. Suosittelemme säilyttämään maton joogamattokassissa, kun sitä ei käytetä.


Tuotetiedot:

  • Käännettävä joogamatto
  • 6 mm paksuus
  • Luistamaton pinta
  • Materiaali: PVC
    • Ei sisällä DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, ja DNOP ftalaatteja
  • Kevyt ja kestävä 
  • Mitat noin: 173 x 61 cm
  • Paino noin: 1,4 kg
  • Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.


Pituus:
15 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
62 cm
Paino:
1.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua