Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm
Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm Terraza Theseus Black Luxurious

Joogamatto, vegaaninen mokka, 3 mm

Mokkapinta on suunniteltu takaamaan erinomainen pito käsien hikoillessa, mikä tekee matosta täydellisen lämpöjoogaan tai dynaamisiin harjoituksiin.

$ 80.73
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämän joogamaton pehmeä pinta muistuttaa mokkanahkaa, mutta on täysin vegaaninen.

Pinta on suunniteltu takaamaan erinomainen pito käsien hikoillessa, mikä tekee siitä täydellisen lämpöjoogaan tai dynaamisiin harjoituksiin, kuten astangaan ja power-joogaan. Voit käyttää mattoa myös rauhallisissa harjoituksissa, tai vaikket olisi kova hikoilemaan, suihkauta tällöin vain maton pintaan hieman vettä aktivoidaksesi pidon. Kumipohja pitää maton tiukasti paikallaan kaikissa liikkeissä. Maton koko 183 x 61 cm ja paksuus 3 mm.

Matto toimitetaan ekologisessa kartonkipakkauksessa, joka sopii myös maton säilyttämiseen. Säilyttämällä mattoa valolta ja lialta suojassa, pidennät sen käyttöikää. 

Hoito-ohje: Tämä matto on erittäin helppo puhdistaa pehmeällä liinalla ja vedellä aina tarvittaessa tai konepestä kylmässä vedessä, hellävaraisessa ohjelmassa ja ilman valkaisuainetta. Ripusta kuivumaan.


Tuotetiedot:

  • Joogamatto samettisella pinnalla
  • Sopii erityisesti lämpöjoogaan ja dynaamisiin harjoituksiin
  • Aktivoi pito pienellä määrällä vettä
  • Materiaalit: mikrokuitukangas ja kumipohja
  • Koko 183 x 61 cm
  • Paksuus 3 mm  
  • Toimitetaan ekologisessa pakkauksessa.
Pituus:
20 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
62 cm
Paino:
2.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua