Yoga Mad - Joogamattokassi
Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Yoga Mad - Joogamattokassi Musta Keltainen kukkakuvio Harmaa

Yoga Mad - Joogamattokassi

27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Jokainen treenaaja huomaa joskus, että treenikamaa kertyy harrastuksen edetessä. Jotta treenikamat saadaan harjoituspaikalle ja treeni alkamaan jouhevasti, tarvitsee treenaaja kassin kamoilleen.

Tämä kassi on tarkoitettu intohimoisille joogaajille. Kassiin mahtuu esimerkiksi 4 joogatiiltä, 1 matto, 2 tukipalaa ja 1 joogavyö. Vaihtoehtoisesti pakkaat kätevästi mukaan joogamaton, pyyhkeen ja vaihtovaatteet.

Kassissa on pitkä kahva, joten voit kantaa kassia olalla, kädessä ja kuten reppua. Kassin vetoketju on pitkä. Toinen pää kassista aukeaa, joten kassiin mahtuu pitkäkin esine, siten että sen pää työntyy ulos kassin päästä. Kassissa on myös sivutasku pienille esineille. Kyljessä brodeerattu Om-merkki.

Koko: 62 cm x 22 cm x 22 cm

100 % puuvillaa

Pituus:
22 cm
Korkeus:
1 cm
Leveys:
62 cm
Paino:
500 g