Duo jooganopat aikuisille
Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille Duo jooganopat aikuisille

Duo jooganopat aikuisille

Huippuhauska joogapeli niin aloittelijoille kuin edistyneille joogeille. Nopat sisältävät yhteensä 12 erilaista asentoa parijoogaan ja 6 toimintaohjetta.

$ 21.10
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Huippuhauska joogapeli niin aloittelijoille kuin edistyneille joogeille. 

Pakkaus sisältää kolme noppaa, joista kahdessa on yhteensä 12 erilaista asentoa parijoogaan ja yhdessä nopassa on 6 erilaista toimintaohjetta. Heitä toimintanoppa ja yksi tai kaksi asentonoppaa kerralla, ja seuraa saamiasi ohjeita. Punaisessa asentonopassa on helppoja asanoita aloitteleville, harmaasta löydät enemmän haastetta. Asanoiden toteuttaminen vaatii joogataitojen lisäksi kommunikaatiota ja luottamusta pariin. Nopat sopivat joogatuntien lisäksi myös hauskaksi tekemiseksi vaikka kavereiden peli-iltaan. 

Nopat on valmistettu pehmeästä vaahtomuovista. Kevyet ja helppo kuljettaa mukana.


Tuotetiedot:

  • Nopat parijoogaan
  • Pakkaus sisältää 3 noppaa: 12 asanaa ja 6 toimintaohjetta
  • Punaisessa nopassa helppoja asanoita
  • Harmaassa nopassa haastavia asanoita
  • Pehmeät nopat on valmistettu vaahtomuovista.

Puhdistusohjeet: Käytä riepua tai pyyhettä ja pyyhi jokainen noppa miedolla saippualla. Huuhtele noppa vedellä ja kuivaa puhtaalla pyyhkeellä tai liinalla.

 

Pituus:
15 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
180 g
Arvostelut 0 arvostelua