Yoga Mad - Joogareppu
Yoga Mad - Joogareppu Yoga Mad - Joogareppu Yoga Mad - Joogareppu Yoga Mad - Joogareppu

Yoga Mad - Joogareppu

Monikäyttöinen joogareppu on kestävä, kantaa joogamattosi turvallisesti, yhdistää toiminnallisuuden tyyliin ja on monipuolisempi vaihtoehto joogamattokasseille

42,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Jos kuljet joogatunneille kävellen, pyöräillen, junalla, bussilla tai muulla liikkuvalla tavalla, on tämä joogareppu täydellinen sinulle! Sisälle repun suurimpaan ”liukutaskuun” mahtuu kätevästi tabletti, pieni kannettava tietokone tai vaihtovaatteet. Pienempi kaksiosainen etuosa on sopiva puhelimelle ja muille pienvälineille sekä tarvikkeille. Ulkotasku on erityisesti suunniteltu joogamatolle. Kaiken tämän lisäksi on vielä kaksi ulkoverkkoataskua esimerkiksi juomapulloa varten.

Sivutaskullisessa kantokahvallisessa joogarepussa kuljetat 60 cm pitkää joogamattoa mukavasti. Maton lisäksi reppuun mahtuu esimerkiksi vaikkapa huopa, joogatiili ja vaihtovaatteita. Kaksi vetoketjullista taskua, sivutaskut ja laukku joogamatolle.

Monitoimireppuun sopii paksummatkin, jopa 6 mm joogamatot. Voidaan käyttää myös kuntosalireppuna, retkillä, pyöräillessä tai matkalaukkuna. Päällinen 100% puuvillaa ja sisävuori polyesteriä.


Tuotetiedot:

  • Laukun kokonaismitat - 14 (P) x 28 (L) x 42 cm (K)
  • Päälokero - 10 (D) x 28 (L) x 42 cm (K)
  • Toinen osasto - 4 (P) x 28 (L) x 40 cm (K)
  • Materiaali - 100% puuvillaa ja polyesterivuori
  • Kantokahva

Hoito-ohjeet:

  • Ulkovuori voidaan puhdistaa pyyhkimällä tai sienellä. Ei konepestävä. Älä käytä voimakkaita pesuaineita, sillä ne voivat tahrata repun.

Huomaa, että kuvien joogamatot ovat tarkoitettuja vain esittelytarkoituksiin eivätkä sisälly toimitukseen.

Pituus:
14 cm
Korkeus:
28 cm
Leveys:
42 cm
Paino:
600 g