Joogasetti, Bodhi
Joogasetti, Bodhi Musta Oliivinvihreä Petroolinsininen Sahraminkeltainen Sininen Viininpunainen Violetti Petroolin vihreä Violetti Munakoiso Oliivin vihreä Antrasiitin harmaa

Joogasetti, Bodhi

Edullinen joogasetti monipuoliseen harjoitteluun aloittelijoille ja kokeneemmille harrastajille.

$ 80.81
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Edullinen joogasetti monipuoliseen harjoitteluun aloittelijoille ja kokeneemmille harrastajille.

  • Bodhi bolsteri, hiilen musta
  • Bodhi ASANA joogamatto, 4,5 mm
  • Bodhi ASANA joogatiili.

Bolsteri on monipuolinen apuväline joogaan. Käytä joogabolsteria saavuttamaan syvempi rentoutus, ehkäisemään ylivenytystä, antamaan tukea ja helpottamaan asentojen puhtaiden linjojen ylläpitoa. Bodhi joogabolsteri on valmistettu twill-puuvillasta ja sen täytteenä on ekologista spelttipalkoa.

PVC:stä valmistettu joogamatto on yhtä pitävä kummaltakin puolelta. Maton "tahmea" pinta auttaa sinua pysymään asanassa horjumatta ja asentoa korjailematta. 4,5 mm paksu matto tarjoaa sopivasti pehmustetta ja maatukea useimpiin istuen, seisten ja makuulta tehtäviin joogaharjoituksiin. 

Joogatiilen avulla aloittelijat voivat turvallisesti opetella ja suorittaa lukuisia erilaisia asentoja helpommin ja hankkia kokemusta matkalla vaikeampiin liikkeisiin ja parempaan tekniikkaan. Asana joogatiiltä voidaan käyttää myös edistyneiden asanoiden turvalliseen harjoitteluun sekä meditaatiossa istumiseen - joogatiili on todella loistava työkalu kaikille joogeille!

Arvostelut 0 arvostelua