Joogasetti, Manduka
Joogasetti, Manduka Musta Black Sage - vihreä Paisley - violetti Midnight - sininen Dresden Blue - sininen Surf - sininen Deep Coral - korallinpunainen Dark Deep Sea - vihreä Celadon Green Aqua - sinivihreä Surf Clay Green Ash Sand Dresden Blue Thunder (Grey) Midnight (Blue)

Joogasetti, Manduka

Täydellinen setti laatua arvostavalle joogille. Sisältää Mandukan super-suositun PROlite joogamaton, bolsterin sekä kierrätysmateriaalista valmistetun tiilen.

$ 173.42
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Täydellinen setti laatua arvostavalle joogille.

Kaikki mitä tarvitset monipuoliseen joogaharjoitteluun. Valitse vain haluamasi värit. Valmiiksi koottu paketti sisältää:

  • Manduka PROlite joogamatto 4,7 cm
  • Manduka Enlight Lean bolsteri
  • Manduka Recycled joogatiili.

Mandukan PROlite® on standardikokoinen, kevyempi malli Mandukan Pro joogamatosta. Mattoa on helppo kantaa mukana, sitä voi käyttää ulkona ja sisällä ja sen pito vain paranee käytössä. Maton pintakuitu on täysin suljettu, eli se ei päästä maton sisään likaa tai hikeä. Lisäksi matolla on valmistajan elinikäinen takuu! 

Tukevalla kantokahvalla varustettu Enlight™ Lean joogabolsteri on erinomainen vaihtoehto kohdennettuihin venytyksiin.  Bolsterit ovat erityisen hyödyllisiä rauhoittavissa ja meditatiivisissa liikkeissä. 

Kierrätetystä vaahtomuovista valmistettu joogatiili on kestävä valinta ja hyödyllinen apuväline lähes kaikessa joogaharjoittelussa. 

Arvostelut 0 arvostelua