Joogatiili Asana, 7 väriä
Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Joogatiili Asana, 7 väriä Musta Oliivinvihreä Petroolinsininen Sahraminkeltainen Sininen Viininpunainen Violetti

Joogatiili Asana, 7 väriä

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
10%
+ 3 kpl
5%

Joogatiili Asana on värikäs joogatiili ja käytännöllinen joogatarvike. Kätevän kokonsa ansiosta joogatiiltä voi käyttää tukena monissa erilaisissa joogatyyleissä - aina Iyengarista Flow- ja Yin-joogaan ja muihin.

Joogatiiltä voidaan käyttää tukena etenkin seisoma-asennoissa, joissa kädet eivät yllä lattiaan ilman tiilen apua. Seisomalla joogatiilen päällä tai kääntämällä sitä eri sivuille, joogatiiltä voidaan käyttää eri korkeuksilla. Joogatiilestä voi saada tukea myös selälle tai lantiolle istuma- ja tai makuuasennoissa. Yleisesti ottaen joogatiili on monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi yksi tärkeimmistä lisävarusteista joogaan!

Aloittelijoille joogatiili on turvallinen ja hyödyllinen jooga-apuväline. Joogatiilen avulla aloittelijat voivat turvallisesti opetella ja suorittaa lukuisia erilaisia asentoja helpommin ja hankkia kokemusta matkalla vaikeampiin liikkeisiin ja parempaan tekniikkaan. Asana joogatiiltä voidaan käyttää myös edistyneiden asanoiden turvalliseen harjoitteluun sekä meditaatiossa istumiseen - joogatiili on todella loistava työkalu kaikille joogeille!


Ominaisuudet:

  • Koko: 220 mm x 110 mm x 66 mm
  • Paino: n. 200 g
  • Materiaali: EVA-vaahtomuovi
  • Saatavilla 7 väriä.
  • Monikäyttöinen apuväline joogaan.
Pituus:
7 cm
Korkeus:
11 cm
Leveys:
22 cm
Paino:
200 g