Joogatiili, vaahtomuovi, 3 värivaihtoehtoa
Joogatiili, vaahtomuovi, 3 värivaihtoehtoa Joogatiili, vaahtomuovi, 3 värivaihtoehtoa Joogatiili, vaahtomuovi, 3 värivaihtoehtoa Sininen (BLU) Vihreä (LIME) Violetti (PUR)

Joogatiili, vaahtomuovi, 3 värivaihtoehtoa

Yksi joogan perustarvikkeista. Joogatiili on apuväline, josta saa tukea, pehmeyttä ja ulottuvuutta vaativiin liikkeisiin.

$ 10.04
$ 11.82
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 20 kpl
15%

Voit käyttää joogatiiltä avuksi tuomaan lisäpituutta liikkeisiin, joissa oma keho ei yllä antamaan riittävästi tukea. Joogatiili auttaa tuomaan myös nostetta ja tukea harjoituksiin. Joogatiilet ovat todella monipuolisia apuvälineitä joogaan ja niitä voidaan käyttää lukuisissa erilaisissa asanoissa. 

Tällaisia asanoita ovat esimerkiksi Parivrtta Parsvakonasana (Sivuojennus suorakulmassa), Parivrtta Trikonasana (Käänteinen kolmio), Adho Mukha Svanasana (Alaspäin katsova koira), Setu Bandha Sarvangasana (Silta) ja lukuisat muut.

Nämä kevyet joogatiilet ovat tukevia ja tarjoavat jämäkkää tukea taipumatta tai antamalla periksi samalla, kun ne ovat turvallisempia ja kevyempiä kuin perinteiset puiset joogatiilet. Nämä vaahtomuoviset joogatiilet vahingoita lattiaa tai varpaita, jos ne putoavat. Joogatiilen kolme selvästi eripituista reunaa mahdollistavat korkeuden helpon erottamisen käytön mukaan.

Tuotetiedot:

  • Mitat: 22 cm x 11 cm x 7 cm
  • Materiaali: Hi-tiheä EVA-vaahto
  • Värit: limenvihreä, sininen, violetti
Pituus:
7 cm
Korkeus:
11 cm
Leveys:
22 cm
Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua